vrijdag 17 april 2015

Symbolen wasmachine samsung

Bij Samsung krijgen we veel vragen over de wasmachine - symbolen. Ofwel de wassymbolen die je op onze wasmachines kunt tegenkomen. Natuurlijk staat het een en ander uitgelegd in de gebruiksaanwijzing, maar we begrijpen ook dat je die niet altijd bij de hand hebt. Soms is het makkelijker om even snel te googelen , . Na het eersteeds liedje aan het einde van de was verschijnt er een rood symbool van een trommel met een twinkle, links in beeld van het display.


Vervolgens klinkt het liedje van Samsung pas wanneer je de deur open doet of de machine uitdoet on plaats van direct na het eerste liedje. Download hier gratis uw Samsung Wasmachine handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. BELANGRIJ KE VEILIGHEIDSSYMBOLEN EN VOORZORGSMAATREGELEN. De betekenis van de pictogrammen en symbolen in deze.


Deze video beschrijft in een aantal overzichtelijke stappen hoe u de trommel van uw Samsung Eco. Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer . Belangrijke veiligheidssymbolen. Draai een wegpomp- of centrifugeerprogramma om het water uit de wasmachine weg te laten lopen. Niet centrifugeren: de trommel centrifugeert niet na de laatste keer wegpompen. Druk op deze knop om de gewenste droogoptie te selecteren.


Ik heb dezelfde probleem geloof ik. Het wasbakje bestaat uit. Ook nauwelijks zichtbaar, witte symbolen in relief tegen een witte achtergrond. En ook links hoofdwasmiddel, in het midden wasverzachter en rechts voorwas. In deze was-droogcombinatie past namelijk kilogram wasgoed.


Zie je tijdens het wasproces toch nog je. Samsung is een solide merk dat al jarenlang kwalitatief hoogwaardige wasmachines produceert. De Waswacht is één van de weinige reparatiediensten in Nederland die wasmachines van het merk Samsung als gecertificeerd reparatiebedrijf repareren. E motor storing (triac) Kan een kortsluiting aan de motor of PCB zijn. Mijn Samsung eco bubble wasmachine gaat aan en dat is dan ook alles.


Samsung wasautomaat wasmachine nieuwe en oude modellen. De programma kan ik niet. De hulplijn van Samsung kon mij helaas niet verder helpen, die willen gelijk een afspraak maken om een (dure) monteur te sturen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts