maandag 20 april 2015

Servies walra

Eten wordt tafelen met het stijlvolle, tijdloze servies van Walra. Dit smaakvolle basisservies bestaat uit ontbijtborden, dinerborden, schaaltjes, soepkommen, koffiekopjes, mokken en een serveerschaal. Het kwalitatieve, elegante serviesgoed is gemaakt van fijn aardewerk en voorzien van een prachtige Japanse glazuurlaag . Het tijdloze en stijlvolle 16-delig servies van Walra kan hierbij niet ontbreken.


Serviesgoed van Walra is vaatwasmachinebestendig, kan in de magnetron, is ovensafe . Walra servies van verfijnd aardewerk heeft een mooie, basic uitstraling. Hierdoor is dit servies perfect voor iedere gelegenheid en past het bij iedere tafelopstelling. Zo kun je met gekleurde tafellakens, placemats en servetten de tafel kleur geven, terwijl het basic servies het eten op mooie wijze presenteert.


Koop of Verkoop walra op Marktplaats. Vele aanbiedingen bij bol. Walra Servies koop je eenvoudig online bij bol. Mooi wonen begint bij Biano. Alles voor je huis verzameld onder één dak.


Ontworpen in Nederland en met liefde vervaardigd in een hoogwaardige fabriek in Thailand. Bijzonder aan dit servies is de glanslaag, waardoor het een zeer luxe uitstraling heeft . Het bestaat uit stijlvolle dinerborden, ontbijtborden, kommen en mokken gemaakt van fijn aardewerk. Dit 16- delige servies bestaat uit dinerborden, ontbijtborden, kommen en mokken. Bij elke € - ontvangt u een spaarzegel en bij spaarzegels is uw spaarkaart vol.


Met een volle spaarkaart en een. Dan zit je met de serviesset van Walra goed. De set bestaat uit onmisbare items.


Hetzelfde geldt voor het servies dat Walra sinds een paar jaar op de markt heeft gebracht. Maak je servies compleet met de 16-delige serviesset van Walra. De servies kommen van kwaliteitsmerk Walra zijn mooi vormgegeven en gemaakt van stevig en robuust materiaal. De kommen kunnen door het handige formaat voor verschillende etenswaren gebruikt worden. Yoghurt, soep of sauzen serveer je eenvoudig in de kommen.


Door de gebruikte materialen kunnen de kommen . Bestel Walra producten van categorie Servies bij fonQ. Dekbedovertrek The New Vintage - Wit. Met deze 16-delige serviesset van Walra heb je gelijk alle onmisbare serviesitems in huis.


Het is de perfecte startersset of uitbreiding van jouw servies. Servies dat veelzijdig gecombineerd kan worden, ook daar biedt Walra antwoorden op!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts