woensdag 8 april 2015

Smoothie perzik aardbei

Het leek ons leuk om eens een smoothie zonder yoghurt te maken. Het resultaat is deze gezonde perzik smoothie bomvol fruit. Want in deze perzik smoothie met aardbeien gaan ook nog banaan en sinaasappels. Fit Green Protein Aardbei (Vanille kan ook) – mandarijn – perzik – 1gram aardbeien diepvries – 1ml soja yoghurt naturel – 1ml amandelmelk.


Blend alle ingrediënten in een blender en de smoothies zijn klaar. Verwijder kroontje van aardbeien en was ze.

Doe het fruit in een hakmolen tot het fijngemalen is. Vind je de smoothie niet zoet genoeg, doe er dan diksap appel of rijststroop bij naar . Dat smoothies populair zijn dat begrijpen we wel. Een makkelijke manier om de juiste stoffen binnen te krijgen en het is nog ontzettend lekker ook! Als alles lekker is wat er in gaat kan het niet anders dan dat het smullen wordt. Deze smoothie is ook een hele lekkere combinatie!


Dit is één van de redenen waarom ik niet genoeg van smoothies kan krijgen! Je kunt ze namelijk helemaal zelf naar je eigen smaak samenstellen. Ik vond deze roze smoothie zo lekker dat ik .

In de winkel kopen kan altijd nog. Met dit recept maak je een lekkere smoothie met perzik , aardbei en sinaasappel maak gewoon zelf in de blender. Een aardbeien smoothie is gezond en ook nog eens erg lekker, mits je de juiste ingrediënten gebruikt. Welke dat zijn ontdek je in dit. Optioneel, maar aan te raden als je groenten uit optie gebruikt.


Stap 4: Vloeistof, 1– 200 . Een voordeel van de lente en zomer is dat er weer volop lekker en voordelig fruit in de winkels ligt. Want zeg nou zelf, wat is er lekkerder dan een rijpe zoete perzik of de Hollandse zomerkoninkjes? Misschien deze smoothie , maar veel andere dingen komen in ieder geval niet eens in de buurt! Ingrediënten voor smoothies (flinke glazen). Giet de sinaasappelsap in de blender, zet hem aan en voeg geleidelijk het fruit toe.


Ruim dertig jaar geleden begon het Friese bedrijf Machandel met alleen biodynamische zuurkool, vers en in potjes. Tegenwoordig is het familiebedrijf uitgegroeid tot producent van een grote verscheidenheid aan conserven en maken ze zelfs heerlijke smoothies. Deze perzik - aardbei smoothie is een heerlijke zomerse . Anders, Ontbijt, personen, Slank, Hollands. Smoothie van aardbei , perzik , banaan en peer. Een gezonde fruitsmoothie, vol met frambozen en aardbeien.


Een heerlijke smoothie met echt fruit! Goed voor ongeveer glazen.

Het meest lekkere en eenvoudige perzik smoothie recept om zelf te maken met perzik , yogurt, melk, suiker en ijs. Bewaart bovendien uren in de ijskast: handig om op voorhand klaar te maken. Was de aardbeien en verwijder de kroontjes. Maak zelf smoothie met sinaasappel, banaan, aardbei en perzik.


Snij de aardbeien door de helft. Dit smoothie met sinaasappel, banaan, aardbei en perzik recept is klaar in min.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts