donderdag 16 april 2015

Watercooler kopen

Bij een fleswaterkoeler bent u verzekerd van gekoeld bronwater uit een natuurlijke bron en een leidingwaterkoeler zorgt voor leidingwater dat gefilterd is. Beide modellen zorgen voor water koeler en beter gefilterd . Wij van Aqua Cooler verkopen waterkoelers, leidingwaterkoelers, bronwater en accessoires. Mensen worden zich steeds bewuster van hun levensstijl en laten vaker frisdrank en koffie . Kwalitatief hoogwaardige waterkoelers voor een scherpe prijs, dat is wat wij u bieden. Naast een groot aantal leidingwaterkoelers bieden we tevens een fleswaterkoeler met navulbaar watervat.


Gebruik de filters aan de linkerzijde om de waterkoeler te selecteren die het best bij u past. Liever persoonlijk advies? Met de Eden MySpring watercooler heeft u altijd gekoeld water binnen handbereik. Vind watercooler op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Zoveel waterkoelers dat u door de bomen het bos niet meer ziet? Gebruik de waterkoeler keuzehulp om de juiste watercooler of watercoolers te kopen.


Bekijk water koeler assortiment. Koop is vanaf € 19per watercooler en u huurt al een watercooler bij Aqua Light vanaf € per maand inclusief het jaarlijks onderhoud. Wij leveren in heel Nederland.


Vraag nu een gratis proefplaatsing aan. De SipWell Classic waterkoeler met een tijdloos design. Wilt u steeds fris en zuiver water en profiteren van een optimaal functionerende en hygiënische watercooler ? Sluit dan bij aankoop van een waterkoeler met fles een onderhoudscontract af. Ook bij het aansluiten van een water dispenser op uw waterleiding, adviseren wij u graag een onderhoudscontract.


Verfrissend Bronwater bij uw waterkoeler? Een watercooler op kantoor hoeft niet duur te zijn. Mister Aqua watercoolers , levering door heel Nederland. Huren en leasen is ook mogelijk.


Samen met u kijken wij naar de best bij u passende optie. Gratis levering door heel Nederland. Om kwaliteit te waarborgen verrichten wij, als u een waterkoeler bij ons besluit te huren, alle onderhoud en reiniging. Waterkoeler huren of kopen.


Tevens wordt het exterieur van de installatie voor gekoeld drinkwater schoongehouden en gecontroleerd op eventuele defecten. Een kostenraming voor het kopen of huren van een waterkoeler hangt af van alle eigenschappen die u van het apparaat verwacht. Bij het huren van een watercooler dient een . Daarom schetsen we u hierna de hoofdcriteria en een tabel waarop u zich kan baseren. Ben je op zoek naar een gekoeld drinkwater apparaat? Bij je thuis of op het werk ? Een systeem met omgekeerde flessen of een waterkoeler op waterleiding?


Dan ben je bij ons aan het goede adres. We hebben toestellen in alle maten en kleuren. Kies voor kwaliteit en fris drinkwater met een Aqualex leidingwaterkoeler.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts