donderdag 9 april 2015

Stopcontact met usb

Vele aanbiedingen bij bol. USB stopcontacten koop je eenvoudig online bij bol. Bekijk ons complete assortiment. Stopcontact met USB aansluiting.


Deze geaarde wandcontactdoos voorziet niet alleen je apparaat van stroom, maar door de ingebouwde USB aansluiting kun je tevens je telefoon of tablet opladen.

GAMMA verkoopt ook contactdozen met alleen twee USB aansluitingen. Laad telefoons, tablets en laptops snel op in een vrij stopcontact met USB lader. Daarmee behoort het zoeken naar USB -laadstations met eigen netvoeding en elektrische kabels tot het verleden. En bij vervanging blijft de steekplaats van de contactdoos behouden.


Je verwijdert eenvoudig je bestaande stopcontact en plaatst dit inbouwstopcontact ervoor in de plaats. Vind stopcontact usb op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


We hebben alle soorten en maten , voor binnen en buiten.

Bestel direct online of kom langs in de bouwmarkt. Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen.


Hello Folks, Op het net kwam ik dit stopcontact met geintegreerde usb aansluiting tegen, Maar spijtig genoeg met randaarding, bestaat dit ook met penaarding? Wij hebben nagemeten hoeveel een USB Wandcontactdoos echt verbruikt. Inbouw stopcontact met USB ? Minimale bladdikte: mm.


Hart sparing minimaal mm vanaf de kanten. Power USB 12V - 5V 5A dubbel stopcontact met montageplaat. USB dubbel stopcontact voor het opladen en bedienen van. Klasse, Wandcontactdoos (schakelmateriaal).


De USB kabel is niet meer weg te denken. Aantal contactdozen schakelbaar, 0. Uitvoeringsvorm afdekking, Centraalplaat.

Aansluitwijze, Steekklem. SPANNINGSBEVEILIGER MET STOPCONTACT EN TWEE USB -POORTEN. Met kinderbeveiliging, Ja.


Beveilig uw kleine elektronische apparatuur tegen stroomstoten en spanningspieken met de Belkin SurgeCube-spanningsbeveiliger met stopcontact en twee USB -poorten. Sluit de spanningsbeveiliger eenvoudigweg aan op een . Is geschikt voor het opladen van telefoons, tablets zoals.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts