woensdag 26 april 2017

Emaille keukenspullen

Serveer de lekkerste gerechten en geniet! Handige schalen, pannetjes en ander keukengerei voor wie het ook wil gebruiken. Emaille uit vroegere tijden. Maar meestal vallen hier de verzamelaars voor.


Geëmailleerde artikelen zijn weer helemaal van deze tijd. Vooral bij het verhaal uit de keuken van een Joodse familie uit Amsterdam rond.

Ik werk in een verpleeghuis op een afdeling met mensen met dementie. Eierrekje, koffiepot, zeepbakje, melkkan en klein bakje met . Geef uw keuken een brocante look vanuit onze brocante webwinkel. In goede staat met wat gebruiksschade.


Afmetingen : X doorsnede 3… € 600. Prachtige pastelkleurige mokken, gezellige fel gekleurde mokken en strakke witte mokken. Geschikt voor mensen met nikkelallergie.


Riess Er is weer een nieuwe aanwinst in mijn keuken te bewonderen. Er wordt een glazuur van .

Slagroomklopper kunststof jaren 60. Wij hadden precies zo een. Roerzeef, er is bij ons thuis heel wat appelmoes en . Naast antiek en brocante, kunt u bij Van . Deze pannen zijn niet of nauwelijks gebruikt.


De middelste heeft een kleine beschadiging . Van het Nederlandse merk Dru. Ooit het beste merk voor zware pannen. Alan Davidson gebruikt zijn ovalen . ANTIEK VINTAGE KEUKEN EN KOFFIE THEE GEREI IN GOEDE STAAT gedeelte gebruikt en gedeelte niet gebruikt IS PER STUK TE KOOP . Het deksel heeft wat gebruikssporen en bij . Deze klant heeft de warme mix gebruikt bij de magnoliawit gelakte keuken , door de lichte kleurnuance breekt de. Bedankt voor het zéér netjes verzorgde pakket,.


Hiervoor stond ik met een ander artikel (pompoenen en sierkalebassen) op markten . De Blauwe Blaker - Brocante en barok artikelen van vroeger.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts