dinsdag 25 april 2017

Ikb3550

Achter de zelfsluitende deur met SoftSystem beschikt u over een koelruimte met onderin drie BioFresh 0°C laden op zelfsluitende rails. De luchtvochtigheid voor groente en fruit is in twee laden regelbaar. Goedkoop bij Keukenloods. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review.


Zo maak je gemakkelijk ruimte voor hoge verpakkingen. Flessen en pakken vinden een plaatsje in de deur en breekbare eieren zet je in het speciale eierrekje.

Al meer dan jaar betrouwbaar en goedkoop! Kijk snel en ontdek het zelf. Winkels in Diemen en Gaanderen. Bekijk ons complete aanbod (Liebherr) inbouw apparatuur op onze website of kom naar onze winkel in Ridderkerk voor een vakkundig advies! Helaas is dit apparaat niet meer leverbaar.


Ook hebben wij nog geen onderdelen van dit product in onze winkel. Wel kunnen wij u misschien helpen met het vinden van de juiste onderdelen of vervanger van het . Belangrijkste eigenschappen.

Populaire specificaties. Deze koelkast heeft een totale . Koelkastmodel, Standaard. Plaatsing, Volledig geïntegreerd. Energieverbruik, 133kWh. Er zijn geen actuele prijzen bekend van dit product.


De laatst bekende laagste prijs was € 1. Kastontwerp: Ingebouw Kleur van het product: Wit, Deurscharnieren: Rechts. Nettocapaciteit koelkast: 3l, Brutocapaciteit koelkast: 3l, Klimaatklasse: SN-T. Hier vindt u alternatieven welke u voordelig koopt bij De WitgoedPartner. Officieel Liebherr verdeler. Zelf afhalen of snelle levering!


Bij deze winkel heeft u altijd de mooiste producten zoals deze van Liebherr. We streven er naar dat wij de goedkoopste ondersteuning bieden op de door ons verkochte artikelen. Herkent u het deze van Liebherr ergens anders .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts