woensdag 12 april 2017

Strijkijzer schoonmaken stick

Hoe krijg je de zool van een strijkijzer schoon? Als de onderkant verkleurt, kun je de strijkbout schoonmaken. Het strijkijzer schoonmaken doe je zo!


Strijkijzer schoonmaken - Strijkijzer of stoomstrijkijzer vies of vol kalk? Een strijkijzer schoonmaken en ontkalken doe je zo! Sommige stoomstrijkijzers hebben namelijk speciale onderdelen waar de kalkafzetting zich in verzamelt ( zoals een bakje, stick of cartridge) en mogen niet behandeld worden met .

U kunt uw strijkzool op de volgende manier schoonmaken. Steek de stekker in het stopcontact en zet de thermostaat op de stand “minimum”. Zodra het controlelampje is uitgegaan de stekker weer uit het stopcontact halen. Vervolgens kunt u met de groene kant van een sponsje (NIET metalen sponsje) de nog lauwe zool . De strijkboutreiniger van General Fix is de oplossing voor dit probleem. Nu gebeurt het regelmatig dat de zool van het strijkijzer vies en stroef wordt, waardoor het strijkijzer niet meer soepel over de was gaat.


Wij hebben al eens geprobeerd met een brillo sponsje de koude zool weer schoon te maken, maar toch wordt de zool na een tijdje weer stroef. Heeft iemand een tip om . Door het gebruik van deze reinigingsstift van Wenko zal het strijkijzer weer over het strijkgoed glijden.

Het losgeweekte vuil kun je daarna met een doek weg halen. Comments are disabled for this video. Autoplay When autoplay is enable a suggested video will automatically.


Een van de alternatieve gebruiksmogelijkheden van tandpasta is het schoonmaken van je verbrande strijkijzer. Tandpasta kan helpen om donkere vlekken te verwijderen en ervoor zorgen dat je strijkijzer er vlekkeloos uitziet voor de volgende keer dat je hem moet gebruiken. De Philips-reinigingsstick voor zoolplaten verwijdert moeiteloos aanslag van de zoolplaat van uw strijkijzer voor een vlekkeloos resultaat en soepel strijken.


Breng het aan op de hete zoolplaat en veeg deze vervolgens schoon met een doekje. Voor het reinigen van de strijkboutUniverseel gebruikUniversele reinigingsstick voor het verwijderen van ruwe plekjes van de strijkijzerzool. Zet het strijkijzer op wol. Wrijf de stick over de onderkant van het strijkijzer totdat hij begint te smelten.


Als de stick verdampt is het strijkijzer te warm. Laat het gesmolten materiaal . Het zout trekt het vuil van. Aan een kapotte print valt helaas nietveel meer te doen, maar de zool van het strijkijzer kun je nog wel redden.


Nog een vraag over schoonmaken ? Volg de avonturen van Kiki, het nichtje van Floor Faber. Kiki (25) is het nichtje van Floor Faber. Ze is onlangs verhuisd naar Amsterdam, waar ze met haar grote mon impulsiviteit en chaotische gedrag genoeg dingen meemaakt.


Haar avonturen volg je op VIVA.

Er zit allemaal zwarte zooi op de zool van ons strijkijzer en ik wil dat eigenlijk wel eens schoonmaken. De zool is niet van ijzer. Daar kun je een speciale stick voor kopen bij de Blokker.


Daarmee smeer je de zool in,. Zilverwerk: Zilveren juwelen en bestek kun je makkelijk schoonmaken met tandpasta. Doe een beetje tandpasta op een zeemvel en wrijf ermee over de onderkant van je strijkijzer.


Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Er zijn evt ook speciale sticks voor te koop bij blokker geloof ik. Moet je gewoon het strijkijzer uitzetten en terwijl hij nog heet is in een heeeeeeeel laag badje met azijn zetten. Hoe kalkaanslag voorkomen in je stoomgenerator? Ontdek hoe je het reservoir en de zool van je stoomgenerator reinigt.


Net als bij andere materialen van grote veelzijdighei kan ook keukenzout een belangrijke medewerker. Sommige delen van een strijkijzer mogen namelijk niet in contact komen met azijn. Vaak gaat het om de volgende delen, het bakje, stick of cartridge.


Wanneer dit erin staat kun je de volgende tip voor het ontkalken van je strijkijzer beter niet gebruiken, je strijkijzer heeft dan al een ontkalkingssysteem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts