vrijdag 28 april 2017

Veursestraatweg 195b leidschendam

Tropische jungletuin: een oerwoud vol vlinders en anders kleine jungledieren. Met natuurlijk de mooiste. Vlinders aan de Vliet in Leidschendam , reviews by real people. Deze vermelding verbeteren. De 8mgrote overdekte tuin bego.


Tropische kas met grote botanische collectie en talloze vlindersoorten. Poppenkast met de verschillende stadia in het leven van een vlinder. Gemeente: Gemeente Leidschendam -Voorburg. In onze 8mgrootte jungle-tuin fladderen honderden kleurige exotische vlinders tussen tropische.


Educatief tarief (scholen) € p. Zorginstellingen € p. Openingstijden: februari tot november. Op feestdagen maandag geopend. Het is een zeer specialistisch seizoen project, geopend van februari tot eind oktober. Ooit in de jungle geweest? Veursestraatweg 195b Leidschendam.


Van de lente tot en met de herfst kom je hier van alles te weten over vlinders en de geheimen van de tropische jungle. Dierentuinen in Noordwijkerhout. Descubre Arte y ocio en Leidschendam -Voorburg con la ayuda de tus amigos. Navigatie Cultuurpunt Leidschendam -Voorburg. Routebeschrijving naar hier.


Bestemming: NZG Locatie ? Vanaf nu is onbeperkte toegang tot Trouw. Lees hier reviews en ervaringen van de bezoekers. Tussen tropische planten fladderen honderden vlinders van bloem tot bloem op zoek naar voedsel. Ergebnisse - Schmetterlingsgarten am Vliet. In een 8m² grote kas is een compleet tropisch oerwoud nagebootst met planten uit alle delen van de werel waaronder enkele soorten die . Utrecht) en vertegenwoordigers van de gemeentelijke welstands- en monumentencommissies in Leidschendam -Voorburg en . Je krijgt ook uitgebreid de gelegenheid om vragen te stellen als je tijdens het fotograferen tegen problemen aanloopt.


Laat je inspireren en schrijf je in voor deze workshop!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts