maandag 17 april 2017

Smoothie kokosmelk aardbei

De kokos geeft de smoothie een superromige smaak. Een echte smul smoothie zonder zuivel. Moeilijkheidsgraad Kosten. Snij de aardbeien en de ananas in stukjes 2. Stop alle ingrediënten in de blender 3.

Voeg Alpro Kokosnootdrink toe 4. Deze smoothie met kokosmelk en aardbeien lijkt wel een milkshake, maar dan een gezonde! Lekker als ontbijt of zoet tussendoortje. Het maakt de smoothie romiger dan wanneer je hem alleen met water maakt en geeft een . Aardbei - kokosmelk smoothie. Doe de bevroren aardbeien met de kokosmelk en sinaasappelsap in de blender en pureer tot een egale massa.


Het is weer maandagochten tijd voor een healthy start van de week!

Ik neem als ontbijt deze aardbeien kokos smoothie. Een heerlijke smoothie voor in de ochten maar de hele dag door verfrissend. In dit artikel zullen we focussen of heerlijke aardbeien smoothies.


Oké, nu komt de tricky part! Een aardbeien smoothie is gezond en ook nog eens erg lekker, mits je de juiste ingrediënten gebruikt. Wat is er lekkerder dan een fris drankje op een warme dag? Met dit recept maak je een gezonde en verkoelende smoothie van aardbeien , kokos en munt. Dit aardbeien smoothie met kokosmelk recept is klaar in min.


De aardbeien Milkshake is één van de ingrediënten om de FREAKSHAKE te kunnen maken. Was de aardbeien , houd aardbeien achter voor garnering en verwijder van de overige aardbeien de kroontjes. Pureer de aardbeien in de . Het recept aardbeien smoothie bevindt zich in de rubriek desserten . Deze healthy en lekkere zuivelvrije en suikervrije smoothies zijn super als. Let op dat je de banaan en kokosmelk op kamertemperatuur gebruikt.


Maak de aardbeien schoon.

Spies er twee aan elke satéprikker. Strooi de kokos over het bord en wentel de aardbeiprikkers erdoor. Meng de smoothie , het ijs . Smoothies met kokosmelk of amandelmelk: Dit is een hele gezonde .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts