donderdag 27 april 2017

Bruidspaleis den haag

Onze service en deskundigheid zorgen ervoor dat je altijd jouw ideale trouwjurk vindt. Wij zijn er voor je, net zo lang tot je droom in onze spiegel. Exclusieve Trouwjurken en Trouwpakken voor iedereen die er speciaal uit wil zien op de speciale dag.


Ruime keuze en voorraad. Maandag tot en met vrijdag werken wij op afspraak. Bruidspaleis Outlet Prijzen tot max €998.

Op Zaterdag zonder afspraak. Welkom bij dé outlet bruidswinkel van Den Haag ! In onze winkel vindt u trouwjurken van bekende merken met ongelooflijke kortingen. Wat een vriendelijke dame die mij hielp!


Ik had al een jurk en deze mee genomen want ik was opzoek naar een speciale bijpassende sluier. Deze was lastig te vinden door de kleur. Toch geslaagd bij het bruidspaleis. Namen rustig de tijd en erg vriendelijk.


Wat heerlijk en spannend dat jullie gaan trouwen!

De voorbereidingen voor de bruiloft zijn vast al in volle gang. Al meer dan jaar is Het BruidsPaleis gespecialiseerd in bruidsmode. Bij onze vestigingen in Den Haag en Rotterdam vind je een zeer uitgebreide collectie . Vestigingen in Den Haag en Rotterdam. Het wordt een dag om nooit te vergeten.


Mijn advies is om daar niet te kopen. STORE BRUIDSPALEIS DEN HAAG , LAAN VAN MEERDERVOORT A. Your Personal Adviser is ready to help and advise you. Met de nieuwste collecties: o. Een prachtige bruidssalon! Blue by Enzoani, Pronovias, Affinity,. Woensdag: 09:- 17:30.


Wednesday: 09: - 17:30. Saturday: 09:- 17:00. In de vestiging Den Haag en Rotterdam vind je een uitgebreide collectie trouwjurken. Ook voor grote maten kun je bij ons terecht.


Bel geheel vrijblijvend voor . Bij Bruidsmode Mariska zijn persoonlijke aandacht, klantvriendelijkheid en tevreden klanten erg belangrijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts