woensdag 19 april 2017

Schouw met tv erboven

Altijd al een televisie boven de haard gewild? Je komt erachter welke haard het meest geschikt is, én wat de aandachtspunten zijn. Erboven zodat je last van je nek krijgt?


Er boven zodat je tijdens tv kijken onrustige vlammen in je beeld hebt? Let op, niet voor houthaarden geschikt. Kunst met de hoofdletter K!

Hou je van kunst en wil je dat combineren met vlammen? Wij zorgen voor de sfeer en u voor de kunst. Gashaard in moderne omgeving Brede mooie gashaard!


We krijgen veel vragen van onze klanten en interieurarchitecten over het plaatsen van een televisie boven een haard. Vaak scheelt het veel ruimte om de televisie en haard in te bouwen in dezelfde koof, daarnaast zijn de haarden van tegenwoordig mooi strak van vormgeving en dat past uitstekend bij een televisie. Prachtig-zo-n-open-haard-zonder-hoge-koof-erboven-Zou-m.


Zou mooi zijn om aansluitend dan het tv meubel te maken. Hallowij zijn bezig met het bouwen van een nieuw huis. Daarin willen wij een koof maken met daarin een gaskachel (gesloten systeem) en erboven (ongeveer cm) een TV.

Uw televisie boven uw haard hangen? Onze adviseurs weten welke kachel en welke situatie het beste bij u past. Lees alles over televisies boven de haard. Beste mensen, Ik zit er over na te denken om een langwerpige gashaard aan te schaffen.


Hierboven wil ik echter een TV plaatsen. Heeft iemand hier ervaringen mee? Hoe zit het met de warmteontwikkeling richting de tv ? De oude gaskachel hier thuis gaat binnen enkele dagen vervangen worden door een gashaard in de muur. Nu zouden we graag onze led tv erboven aan de muu. Bestaan die ook zonder afvoer naar buiten?


Wat is het voordeel van een afvoer naar buiten? Kan ik de ombouw zelf bouwen met gipsblokken of gasbetonblokken of zijn die niet goed bestand tegen de warmte? Waar moet ik nog meer rekening mee houden? Ook zou ik een flatscreen TV boven de haard . Ideeën om uit te kiezen voor je eigen situatie. Zou jij ook een zithoek willen met zowel de televisie als een haard?


Maar weet je niet hoe je die zou kunnen combineren? Of heb je al een haard en televisie in de zithoek maar vind je dat onrustig en niet mooi?

Problemen rond het combineren van televisie. Zijn er hier mensen die ervaring hebben met het ophangen van een LCD TV boven een gashaard. Gaat dit goed betreffende warmte. Als je je schouwmantel wil afwerken met uitgewerkte kastjes, legplanken en ingewerkt tv -meubel, loopt de prijs plots heel snel op.


Om deze achteraf te verwijderen, is er wel wat breekwerk nodig, daar de haard helemaal in de schouw is ingewerkt. Een inbouwhaard is trouwens . Bekijk handige tips en de mooiste inspiratie voorbeelden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts