donderdag 13 april 2017

Horeca vrieskast aanbieding

Vrieskasten van goede kwaliteit hebben twee dingen gemeen. Het eerste is een milieuvriendelijke koeltechniek. Ten tweede zijn deze diepvrieskasten niet al te energieverslindend.


Wanneer u voor uw horecabedrijf op zoek bent naar de beste kwaliteit vriestechnologie voor een zeer aantrekkelijke prijs, dan zit u goed bij . Vergelijk vriezers , o. Bestel direct voor de laagste prijs.

Koop of Verkoop vrieskast op Marktplaats. Professionele vrieskasten. Bent u op zoek naar een professionele vrieskast voor uw bedrijf, restaurant of andere vorm van horeca ? RVS voor bedrijven en restaurants, maar ook prachtige gastronorm vrieskasten en schnapps vriezers voor de verkoop van . Minimaal 1professionele vrieskasten voor de horeca bij Horeca Megastore. VRIESKASTEN , VRIESKISTEN en VRIEZERS voor horeca en industrie. Commercieële horeca vriezers met dichte deur en glasdeur vrieskasten.


Uitstekende kwaliteit tegen lage prijzen.

Op zoek naar een nieuwe Horeca vriezer? Een vriezer vindt u bij Witgoedhandel De Zwaan tegen aantrekkelijke prijzen. Over het algemeen verkopen wij voornamelijk tweedehands vriezers , maar soms ook partijen nieuwe vriezers. Een tweedehands vriezer van De Zwaan is altijd zeer goed nagekeken voor hij de verkoop inging en waar nodig gerepareerd. Winkelinrichting, meubilair en materiaal voor je zaak.


Of volledige bedrijfsruimtes : het aanbod aan professionele uitrustingen en locaties op 2dehands. Van toonbanken, bureaustoelen, rekken, ovens en koelcellen tot volledige keukens. Met de zoekertjes in deze rubriek kan je je zaak . RVS vrieskasten voor horeca en kleine ondernemers. Horeca vrieskasten bestelt u voor een aantrekkelijk lage prijs bij HorecaHome. Ruim assortiment, gratis thuisbezorgd!


U wilt een koelkast of vrieskast kopen, geschikt voor de horeca Kom dan langs bij Horeca Service of bezoek hier onze website voor meer informatie! Bekijk hier ons professionele vrieskasten. Veelal gratis verzonden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts