maandag 24 april 2017

Memare den haag

Wij zijn zeer trots om u een impressie te geven van onze grafmonumenten, budgetcollectie, urnengraven, urnen en vele andere artikelen om uw dierbare te herdenken. Eventueel maandag op afspraak. Deze firma had kennis genomen van het overlijden door de rouwadvertentie te raadplegen.


Het is voor dit bedrijf namelijk gebruikelijk om kranten . Natuursteenbedrijf te Den Haag. Deze maand ontvangt u kosteloos een foto in porselein .

Memare voor een blijvende herinnering. Ook de afmeting 50cm x 40cm, wordt veel geplaatst op begraafplaatsen in Zuid Holland. Geplaatst op een betonnen roefje of lessenaar.


Algemeen graf 40xm x 50xm 5cm dik. Inclusief gezandstraalde tekst € 6200. Porseleinen foto € 600. Verkrijgbaar in ovaal, hartvorm, rechthoek en rond. In kleur of zwart wit met of zonder witte rand.


De meest volledige site met ruim 66.

Voor uw bestelling: contactformulier. Een blijvende herinnering of symboliek. Den Haag - Crematorium “Nieuw Eykenduynen”, e-mail: cre. Als een dierbare uit uw leven is verdwenen, kan het zijn dat u opzoek gaat naar een blijvende herinnering of een symboliek.


Zij zijn geheel zelfstandig en werken door geheel Nederland. Een granieten grafmonument voor elke beurs. De dood van een dierbare gaat gepaard met veel emotie. Zo direct na het overlijden zijn. Een zerk van 50cm x 40cm is op veel begraafplaatsen een verplichte afmeting.


Op sommige begraafplaatsen is het toegestaan om een kleiner gedenkteken te plaatsen. Piet Heinstraat 1- 117. Meer meldingen in deze omgeving. Vergelijk Winkels in Den Haag. SPAR City Korte Poten 8. Bij deze verkooppunten heeft u keus uit diverse gedenkmonumenten en materialen.


Wij hebben deze dealers gekozen vanuit betrouwbaarhei ervaring en u kunt er terecht . De afgelopen jaren merken wij een flinke groei en zijn zeer trots op onze kwaliteiten en ervaringen. Daarnaast zijn er nog vestigingen in Honselersdijk en Leiden. Een enthousiast en betrokken team.

Wij proberen iedereen in onze toonzaal tegemoet te komen. Dycon ontwierp een nieuwe lay-out voor de website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts