woensdag 19 april 2017

Korte achterweg 2 lekkerkerk

Iedere dag gezellig lunchenLeukste bediening van de Krimpenerwaard. Korte Achterweg , Lekkerkerk. Huisje van de Zeeuw zet zich in om mensen met een verstandelijke beperking een zinvolle en leuke dagbesteding te bieden.


Reserveer direct een tafel, lees recensies van gasten, bekijk de adresgegevens, routebeschrijving, openingstijden van de keuken en restaurants in de buurt. En hun glimlach: die krijgt u er gratis bij!

En service met een glimlach, want ook. Huisje van De Zeeuw is zonder twijfel de gezelligste en meest bijzondere lunchroom van de Krimpenerwaard. Highlights info row image. Openingstijden Maandag: 09.


Zaterdag: Gesloten Zondag: Gesloten. Zalen, terras aan het water, bruiloften, catering op locatie, presentaties en vergaderruimte, lunch en diner. Heerlijk lunchen in een prettige ambiance, genieten van koffie met appeltaart of een zalige high tea.

Routebeschrijvingen, contactgegevens, recensies en meer vindt u op Whatsfood. Het pand heeft een oppervlakte van 65m² en een perceeloppervlakte van 170m² en heeft kamers ( slaapkamers). Verder beschikt het pand over een tuin en garage.


De laatst bekende vraagprijs betreft € 149. Onze champignons betrekken we van de Lekkerkerkse champignonkweker Piet Booy. En wat te denken van in de Lek gevangen snoekbaars? Exclusief en met liefde bereid door onze topkok en zijn sterrenteam van Dagbesteding Krimpenerwaard.


Eetavond alleenstaanden. Ieder eet geheel voor eigen rekening. Er gebeuren dan ook altijd de leukste dingen in het restaurant. Iemand gaat bijvoorbeeld zomaar zingen.


Lees de uitgebreide beoordelingen en meer! De oppervlakte van het totale grondvlak van het gebouw is 967m. Van dit adres zijn de onderstaande rapporten direct te downloaden.


Bekijk hieronder alle beschikbare gedetailleerde informatie . Vuurwerk kopen doe je online bij Zena, de grootste vuurwerkshop van Nederland.

Er is altijd een afhaalpunt in de buurt. Chef-kok Henk Maertens voert de regie over de keuken, dus . Dit is de onafhankelijke website die alle oplaadpalen en oplaadpunten laat zien voor mensen in Nederlan ook via een app te benaderen vanuit de auto. Molenlaan - Bergambacht.


Telefoonnummer, adres, postcode, routeplanner en plattegrond - detelefoongids.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts