maandag 3 april 2017

Luchtontvochtiger badkamer

Vocht verwijderen uit een vochtige badkamer ? Vochtschade in de badkamer door een hoge luchtvochtigheid? Ontvochtigers voor badkamers vindt u bij AirSain! Maak een einde aan schimmels, condens, vochtplekken en muffe geuren in uw badkamer.


Uw badkamer effectief ontvochtigen met een goede luchtontvochtiger.

Beste mensen, We zijn op zoek naar een vast monteerbare ontvochtiger voor een badkamer annex wasruimte. De twee ruimtes zijn gescheiden door een deur die we om visuele redenen zo veel als mogelijk willen sluiten. Er moet ongeveer mworden ontvochtigd. Het gevolg is dan een slechte atmosfeer, muffe geurtjes, meubelschade en klachten rondom de gezondheid.


Elektrische luchtontvochtigers worden op verschillende plekken in huis en voor verschillende doeleinden ingezet. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de badkamer , de kelder, de keuken of de wasruimte in huis. Gebruik je luchtontvochtiger slim.

Te veel vocht begint vaak op plaats in je huis, maar verspreidt zich al snel in andere ruimtes. Denk maar aan je badkamer , de kelder, de garage, de hal enz. Een luchtontvochtiger lost al uw vochtproblemen op in huis, kantoor, kelder etc. Wij leveren luchtontvochtigers van alle grote merken door heel Nederland.


Hier uw luchtontvochtiger eenvoudig On-line te bestellen, verzending binnen uur. Ruimtes die continu vochtig zijn zoals kelders, kruipruimtes of badkamers zijn gebaat bij onafgebroken luchtontvochtiging. Je sluit een afvoerslang aan op het apparaat zodat het condensvocht direct wordt afgevoerd.


Tegen condens, schimmel, zilvervisjes. Compact, effectief, energiezuinig. Teveel vocht in de lucht kan schadelijk zijn, maar wat is nu een goede luchtontvochtiger en wat is een teveel aan vocht in de lucht? Ze zijn ontworpen voor kleinere ruimtes zoals een slaapkamer, badkamer of keuken. Professionele ontvochtigers zijn . De luchtontvochtiger WDDis een zeer stille en solide adsorptiedroger, ideaal geschikt voor koude en vochtige ruimtes.


Dit apparaat wordt vaak gebruikt op boten, caravans, maar ook in slaapkamers, badkamers en kleine woonkamers. Elektronische luchtontvochtiger CA-70 met ingebouwde ionisator, UV led en fotokatalytisch filter voor luchtreiniging! Luchtontvochtiger CA-703.

Voorkom de vorming van schimmel in de badkamer en bespaar energie door inzet van een luchtontvochtiger of adsorptiedroger. Alle vochtige lucht in de ruimte wordt opgezogen en de lucht wordt gefilterd. Bij het kopen van een luchtontvochtiger is het belangrijk om rekening te houden met de grootte van de ruimte waarin het . Dit zorgt ervoor dat er koude lucht naar binnen stroomt, maar niet dat de warme naar buiten stroomt.


Het nadeel hiervan is dat koude lucht vocht slechter opneemt. Zo blijft de vocht in de ruimte. Mechanisch ventileren is efficiënter om de luchtvochtigheid te regelen. Dit kan door een ventilator of een ontvochtiger. Weg met die eeuwige schimmelvorming in de badkamer , weg met een te hoge luchtvochtigheid in het washok en zeker weg met die bedompte lucht in kamers zonder raampartij!


Een goede luchtontvochtiger houdt het binnenklimaat gezond en gaat een hoop ellende tegen. De ideale luchtvochtigheid in huis of kantoor ligt. B: als ze zorgen voor een betere afzuiging in mijn badkamer zou daar niet iedere keer schimmel ontstaan en niet zoveel vocht in mijn huis hangen.


Ook zit er een groot verschil tussen vochtvreters ( dit heeft geen nut) echter luchtontvochtigers halen tot liter vocht uit de kamer per uur. Ik heb geen ontvochtiger en de relatieve vochtigheid is zelden hoger dan wat trouwens ideaal is. Heel belangrijk bvb is uw badkamer zeer lang . Wanneer je te maken hebt met vocht of schimmels in je woning is het belangrijk om hier snel iets aan te doen.


Met een luchtontvochtiger los je dit snel op! De Meaco 10L is de beste ontvochtiger voor een kleine tot middelgrote voor het verwijderen van vocht in badkamer en slaapkamer. De stille werking, gebruiksgemak, het aantrekkelijke design en de compacte afmetingen maken de Meaco 10L luchtontvochtiger tot de meest populaire luchtvontvochtiger slaapkamers en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts