dinsdag 11 april 2017

Hogedrukreiniger professioneel karcher

Onverslaanbare veelzijdigheid - onder hoge druk reinigen met Kärcher. Verkrijg betere prestaties met een lager verbruik dankzij de professionele hogedrukreiniger van Kärcher. De beste hogedrukreinigers vindt u bij Kärcher ! Bekijk ons gamma en bestel. Hogedrukreinigers professioneel gebruik: Nilfisk, Kärcher , Dynajet en Gröninger.


Gröninger levert professionele hogedrukreinigers met toebehoren, onderdelen en reinigingsmiddelen van topmerken als Nilfisk, Dynajet en Kärcher. Daarnaast biedt Gröninger Cleaning Systems renigingsmachines van eigen fabrikaat. Koop of Verkoop karcher hogedrukreiniger gebruikt op Marktplaats. Kärcher Professional producten, hogedrukreinigers , schrobmachines, zuigmachines, stofzuigers, waterzuigers, stoomreinigers, tapijtreinigers, veegmachines. U krijgt altijd de beste prijs zonder daarbij in te leveren op kwaliteit en service.


Producten voor professioneel gebruik. De optimale oplossing van reinigingstaken is een belangrijke economische factor in de handel en industrie. Elektrische hogedrukreiniger 5. Ontdek de kracht van warm water reiniging. Koopje - Karcher HDS 8- nieuwstaat. De Waterkracht G-Line is een semi- professionele hogedrukreiniger voor lichte werkzaamheden in de bouw, agrarische en automo… € 42.


Warmwater hogedrukreiniger Karcher Zeer nette karcher hds8warmwater hogedrukreiniger , eenvoudig warm en koud water reinigen. Met de juiste toebehoren zijn de mogelijkheden legio. Voor kleine klussen, maar ook tot (semi -) professioneel gebruik kan je bij KARWEI terecht. De juiste keuze maken is best lastig en daarom staan hieronder drie verschillende mate van gebruik beschreven. De koud- en warmwater hogedrukreinigers van Kärcher worden voortaan uitgerust met het Easy Force pistool.


De verminderde krachtinspanning voorkomt belasting van hand en vingers en dus ook verkramping van de spieren. Onbewust gebruik wordt vermeden door een gele veiligheidsknop in de . Verreweg de meeste hogedrukreinigers werken via een elektrische aansluiting voor het normale voltage van 2volt. Het zijn vooral de professionele hogedrukreinigers die wel eens op krachtstroom van 4volt werken.


Deze sluit je dus niet zomaar aan op je netspanning. Hiervoor gebruik je speciale krachtstroom . Wortegem-Petegem Petegemaande-Schelde . Op zoek naar een hogedrukreiniger ? Onder voorbehoud van zet- en drukfouten. Dit aanbod en de prijzen gelden uitsluitend voor professionele gebruikers (BTW-plichtigen). NEW auto- matische druk- ontlasting.


Koudwater hogedrukreiniger.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts