vrijdag 7 april 2017

Adressen hospices

Vind een hospice in Nederlan bekijk de adresgegevens, lees de waarderingen van anderen en laat ook uw mening achter. Tegenwoordig zijn er meer dan 2hospicevoorzieningen. Doel van de hospicezorg is de kwaliteit van leven zo goed mogelijk te houden of te krijgen in de laatste periode van het leven.


Hospice of Bijna-Thuis-Huis. Bent u - of een familielid - ongeneeslijk ziek?

U krijgt in een hospice zorg in een huiselijke sfeer. Van familie en speciaal. Het biedt een volwaardig alternatief voor thuis. In een hospice worden mensen verzorgd die in hun laatste levensfase niet thuis kunnen blijven.


Er zijn ook particuliere hospices , die niet volledig vergoed worden vanuit de AWBZ. Voor informatie en adressen kunt u terecht op de website van Agora, ondersteuningspunt palliatieve terminale zorg. Als je ongeneeslijk ziek bent, komt palliatieve zorg in beeld.

De focus ligt niet meer op genezen, maar op goed leven en op goed sterven op basis van jouw wensen en behoeften. Het verblijf en de zorg in een hospice of bijna-thuis-huis kan op drie manieren vergoed worden:. Voor adressen van hospices en bijna-thuis-huizen kunt u kijken op:. Smelnehaven is een hospice met zes appartementen.


Dit prachtige huis, bijna een thuis, ligt in aan Het Zuid in Drachten. Wat biedt een vrijwilliger. Vrijwillige Terminale Thuiszorg. Hulp aanvragen, aanmelden en informatie.


Indien u niet thuis kunt blijven om te sterven. Soms is het helaas niet mogelijk, door welke omstandigheden ook, om thuis te kunnen sterven. Mensen die in een terminale fase zijn, verblijven hier in een vertrouwde veilige omgeving.


Kleinschalig van opzet: vijf ongeneeslijk zieken (voor ons: gasten) die een levensverwachting van maximaal drie maanden hebben, kunnen wij liefdevol en zorgzaam bijstaan in de laatste fase van hun leven. Jarenlang deelde men thuis lief en leed. Avoord biedt via Avoord AanHuis ook . Marianne Boone, directeur van Terminale zorg thuis en hospices Midden Holland.

Zonder vrijwilligers hebben. NAW gegevens (naam, adres , geboortedatum) en een korte motivatie. Verpleegkundige zorg is uur per dag aanwezig. Kinderhospice Binnenveld.


Wilt u bij donatie uw naam en adres vermelden? Klik hier voor een korte omschrijving van de. Dan kunnen wij u bedanken. De huisarts geeft een indicatie voor opname in een hospice. De professionele medewerkers bieden er hoogwaardige .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts