woensdag 26 april 2017

Meubelstoffeerder den haag

U hoeft uw meubels niet meer direct weg te gooien bij slijtage! Een meubelstoffeerder kan uw bank of stoel bekleden. Vind hier meubelstoffeerders. Waarom kunt u het beste uw stoelen, banken en kussens laten stofferen door Brunink Meubelstoffering in Den Haag ? Deze website geeft de reden!


Onze excuses voor het ongemak.

Er wordt op dit moment hard gewerkt aan een nieuwe website. U kunt hier terecht om uw oude meubels te laten stofferen. Of het nu om stoffen, lederen of rieten meubels gaat. Ton en zijn zoon draaien daar hun hand niet voor om.


De kleinzonen, deze zijn op dit moment de eigenaren, zijn op jarige leeftijd . Rococo meubelstoffeerderij in Den Haag voor restaureren, stofferen en repareren van antieke en moderne meubelen. De bekendste stoffeerder van Nederlan Dennis van der Burch, zit in Den Haag. Verwacht van hem geen leuk panterprintje over uw antieke fauteuil.

Meubelstoffeerder in Den Haag , vind een meubelstoffeerder en alles over meubelstoffering. Van der Burch is gespecialiseerd in het bekleden van designmeubels als Gispen en Artifort. Cassina - Cappelinni - DePadova - Vitra. Als meubelstoffeerderij streven we naar kwaliteit.


Kom snel uw nieuwe stoffen uitzoeken! In de meubelstoffeerderij van Chairs worden stoelen en banken in opdracht gestoffeerd. Specialisatie is de herstoffering van antiek. Antieke meubels worden gerestaureerd en krijgen vervolgens een nieuw binnenwerk.


Met behulp van singelban koperen spiraalveren, crin vegetal en paardenhaar wordt het binnenwerk . Het in detail restaureren van eigenzinnig vormgegeven classics van beroemde ontwerpers in de oorspronkelijke staat is ons specialisme. Met een vestiging in Den Haag en meerdere steunpunten in het land stofferen wij voor klanten door heel Nederland. Wij nodigen u van harte uit binnen onze showroom te Den Haag. Maar ook komen wij graag bij u op bezoek (gratis en vrijblijvend) om uw opdracht te bespreken, uw meubel(en) voor de herstoffering te . Voor uw camper of jacht hebben wij alle mogelijke materialen beschikbaar om het geheel er weer als nieuw uit te laten zien. Westvlietweg 7 Den haag.


Welkom bij Martin Blok Meubelstoffering ! Het is een ambacht en vereist vakmanschap. Als iemand een baard heeft en een leren schort om, kan hij zich al vakman noemen en meegaan op die .

U heeft de mogelijkheid om naar onze winkel toe te komen met uw stoel, fauteuil of anders, maar gemakkelijker voor u is één van onze medewerkers bij u langs te laten komen met onze mobiele winkel waarna . Dan bent u bij Stoffeerderij Smaal aan het juiste adres. Wij leveren de beste kwaliteit. Ben je opzoek naar een meubelstoffeerder in Den Haag en omgeving?


Het Centrum voor Ambachtseconomie (CvAE) helpt je bij het vinden van een vakbekwame meubelstoffeerder met de online ambachtszoeker. Hiermee vind je een meubelstoffeerder die alles weet over het maken, stofferen, repareren en onderhouden .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts