dinsdag 25 april 2017

Professionele opleiding barista

Ben je een enthousiaste hobbyist en wil je voornamelijk met je eigen machine aan de gang? Deze barista training is precies wat je nodig hebt. Horeca Academie Den Haag.


In twaalf cursusdagen verspreid over een jaar leer je alle facetten van koffie en het vak van Barista. SVH opleidingscertificaat. SCA Premier Training Campus ITC Academy beschikt over excellente trainingsfaciliteiten en Authorized SCA Trainers. Personal touch Studenten kunnen rekenen op veel persoonlijke aandacht.


Meerdere locaties Kies zelf of je training wilt volgen in Zeewolde of Den Haag. De Barista Master training is speciaal ontwikkeld voor echte koffieliefhebbers die zich willen verdiepen in alle facetten van koffie en het baristavak. De trainingslocaties zijn in Den Haag en Zeewolde.


Al onze cursussen en workshops worden in Zeewolde en Den Haag gegeven. Barista opleiding , koffie en latte art workshops en advies. Een barista cursus volgen bij Barista1betekent dat u aan het einde van de rit de basis beheerst van een baristi.


Er zijn talloze bedrijven die een barista opleiding aanbieden, maar die dit niet goed overbrengen aan de personen die het graag willen leren. Diverse koffie workshops voor koffieliefhebbers. Leer lekkere verse koffie bereiden met Barista trainer.


Koffie is een natuurproduct die je. Lola bikes and coffee aan het Noordeinde in Den Haag is ons clubhuis. Hier drinken we een heerlijke . Met een intensieve daagse.


Wil jij graag barista worden? Bij deze opleiding leer je het vak van barista. Naast theoretische basiskennis en basis barista -technieken, bestudeer je verschillende aspecten van het koffievak.


Programma, data en prijzen, . Bij Capriole Café in Den Haag kunt u ook terecht voor inspirerende koffie en barista workshops. Ook kunt u zich inschrijven voor een van onze openbare koffie workshops. Uiteraard zijn cursussen of workshops op locaties mogelijk, geef dit bij het invullen van het offerteformulier aan. Dan kunnen de cursus aanbieders hier rekening mee houden. Workshop Barista Den Haag.


Altijd al een Barista workshop in Den Haag willen volgen? Dan bent u bij Bianco Nero aan het juiste adres! Een Barista is een toegewijde vakvrouw –of man die gespecialiseerd is in het bereiden van espresso en andere koffies zoals cappuccino en latte macchiato.


Op een gezellige locatie in Den Haag komt u bijeen om meer te . Heel erg veel schenken, schenken en nog eens schenken. De prijs bedraagt € 3p. Kosten voor deze training zijn € 5- inclusief btw per persoon (inclusief volle melk).


Dit geldt alleen voor de locaties in Zwolle en Den Haag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts