woensdag 26 april 2017

Plastic vaten gebruikt

Ltr) in zwarte opvangbak. De vaten zijn nooit gebruikt graag ophalen. Deze zijn eenmaal gebruikt. Er zijn er van 50L met handvaten en ijzeren klemband en.


Onze plastic vaten komen uit de voedselindustrie en kunnen voor alles gebruikt worden.

Nergens goedkoper, kunnen ook thuisbezorgd worden. Onze kunststof vaten komen uit de voedingsmiddelenindustrie en kunnen overal voor gebruikt worden. Scherpe prijzen en vaak te versturen met de post.


Plastic vaten koop je bij vatenonline. Wij hebben een breed assortiment leverbaar van liter tot 2liter. De kleinere vaten zijn voornamelijk.


Stevige plastiek vaten van 200L met twee vuldoppen aan bovenzijde Uit sterke polyethyleen kunststof (HDPE) vervaardigd Nieuwprijs is 55€ Onze prijs is. Kunststof vaten zijn geschikt voor allerlei doeleinden.

Er zijn verschillende uitvoeringen en formaten, met en zonder deksel. Het gebruikte materiaal is UN goedgekeurd HDPE (hoge dichtheid poly-etyleen). De voordelen van kunstof vaten zijn: lichtgewicht, eenvoudig te reinigen, veelzijdig in gebruik.


Bekijk hier de kuntstof . Gebruikte vaten, waarom zijn deze bijna niet te verkrijgen? Het is niet voor niets dat deze 2e hands vaten moeilijk verkrijgbaar zijn. Onze wijdmondvaten met schroefdeksel zijn luchtdicht, dampdicht en vloeistofdicht. Wij leveren plastic vaten variërend van tot 1liter, met en zonder uitloop.


Via een recollect systeem kunnen wij uw gebruikte verpakkingen ophalen. L: 29 B: 24 H: 3(mm)Inhoud (ltr): liter, . Door het hergebruiken van verpakkingen . Eind 18e eeuw is het principe verder ontwikkeld door de Engelse uitvinder en slotenmaker Joseph Bramah, welke een luchtpomp gebruikte voor de installatie. De meeste installaties pompen het bier onder druk van koolzuurgas uit een vat of andere container, door plastic slangen naar een kraan die zich op de toog . De zwarte vaten worden vervaardigd uit gerecycleerde PE en worden daarom meer gebruikt voor het opbergen van afval.


De blauwe vaten kunnen gebruikt worden voor levensmiddelen en chemische producten. Een logo kan op een duurzame wijze aangebracht worden met zeefdruk.

Een kunststof sleeve, die over het vat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts