donderdag 20 april 2017

High tea omgeving sliedrecht

Sliedrecht dekken wij voor u de tafel. U kunt bij ons genieten van een goede lunch of heerlijk diner voor een betaalbare prijs en dat in een sfeer waar u zich thuis en welkom voelt. Daarnaast is Kom Aan Tafel!


High Tea wordt geserveerd van 14:tot 17:uur. U kunt dit arrangement reserveren vanaf personen. Het interieur bestaat uit authentieke en industriële aspecten en u zult.

Onze high tea is een ware beleving. De High wine is ooit ontstaan als een luxe borrelplateau. Genoten van een geweldig lekkere high tea.


De omgeving is alleen al de moeite waard: de Maaskamer in het Patriciershuis aan de Maas. Trakteer jezelf op een high tea in één van de idyllische theetuinen of op een boot in Leiden, Den Haag of Delft. In een prachtige botanische omgeving genieten van huisgemaakte lekkernijen, dat kan bij Yume koffie- en theehuis in Boskoop! Bakkerij LOES in Papendrecht is dé plek in Papendrecht en omgeving om te genieten van gezonde en lekkere producten, zoals desembrood uit eigen bakkerij.


Voor de High - Tea geldt een gezeldschap van minimaal personen. Laat uw smaakpapillen verrassen bij het proeven van onze uiteenlopende gerechten.

Wij werken met de heerlijkste en eerlijkste producten uit onze streek. Maak zo op smaakvolle wijze kennis met. Hightealicious -by-Christine-Reehorst-3. Brasserie Down Town is een gezellig restaurant en brasserie aan de Maas.


Ervaar onze gezellighei lekker eten en het mooie uitzicht. Het is super leuk om een high tea te organiseren, of om ergens met vriendinnen of familie een high tea te doen. Heerlijke belegde minibroodjes, zoete en hartige snacks zoals muffins en scones maken de high tea compleet. Informeer naar de mogelijkheden bij jouw Intratuin winkel. Graag minimaal dagen van tevoren . Full service catering voor bedrijven en particulieren.


Mandy Hoogendoorn verzorgt uw feestje op tafel! Krantenstuk van de high tea bij delifrance sliedrecht in het Kompas SLIEDRECHT - Sinds kort kan bij Délifrance aan de Brouwersstraat worden genoten. Afbeelding van Landelijk assortiment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts