donderdag 13 april 2017

Dru diablo afmetingen

DRU Diablo Next - In showroom a class=x-xpopoverlink href. Afmetingen , uiterlijk en gewicht . Niet bij alle toestellen wordt het Dru -bedieningsluik standaard meegeleverd. Wij adviseren desondanks alleen van een, eventueel los leverbaar, Dru - bedieningsluik gebruik te maken.


Dru Diablo is een unieke gashaard: hij neemt namelijk geen vloerruimte in beslag omdat hij opgehangen wordt aan de muur. Hij stookt ook nog eens bijzonder. De Dru Diablo Next is een gaskachel met een vermogen tot 4kW.


Er is keuze uit een afwerking in zwart of alu-metallic voor zowel de haard als het aansluitmateriaal. Het is tevens mogelijk de afvoerpijp te voorzien van een sieromkadering in dezelfde kleuren als de . De sierpijp wordt vaak gebruikt wanneer u door de gevel naar achteren gaat. Door de sierpijp te gebruiken heeft u geen bocht in . Het hangende model wordt aan de wand gemonteerd en neemt geen vloerruimte in.


Dit creëert een ruimtelijk effect. Het nieuwste model heeft een lager vermogen dan zijn voorganger en sluit hiermee aan op . Wij doen u graag een aanbieding! Bekijk hem nu en vraag om vrijblijvend advies. Vind dru diablo op Marktplaats. Vuurbeeld Gasvuur Diameter rookgasafvoer (mm) 150.


Voor iedereen een voordeel. Dit geeft niet alleen een ruimtelijk. Glas afmetingen breedte. Het compacte formaat van de Dru Diablo Next en het feit dat de haard aan de wand gemonteerd wordt maakt dat de haard weinig ruimte in beslag neemt en is daardoor in veel situaties te plaatsen. Bovendien zorgt het lage vermogen . DRU-Diablo-Next-gaskachel.


Rendement Achterwand staalwan ceraglass meerprijs. Kleur alumetallic of zwart. Propaan mogelijjk -inclusief afstandsbediening . Afstandsbediening inclusief.


Opmerking inclusief afstandsbediening geen meerprijs propaan. De Diablo is een prachtige driezijdige .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts