donderdag 20 april 2017

Liebherr cusl 231120

Compact maar met handige voordelen: LED verlichting, half deelbare glasplaat, groenteladen en deurvakken met gehard glazen bodem. Vrijstaande koelvrieskast met viersterrenvriesdeel onder. Let op: dit is een klein model!


In koeldeel in hoogte verstelbare plateaus en groentelades over de halve breedte. Verlichting aan de zijkant in het midden. Stelpoten Dankzij de in hoogte . De koelruimte van 1liter beschikt over groentelades, met daarboven in hoogte verstelbare plateaus.


Zo kies je eenvoudig een indeling die bij jou past. Voor flessen drinken en kleinere etenswaren . Bekijk de testresultaten en vergelijk de prijzen (vanaf € 4300). Tevens beschikt de koelvriescombinatie . Bestel direct en voordelig via Koelkasten. Online of in één van onze winkels.


Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! Deze koelvriescombinatie is uitgevoerd met een staalgrijs kleurige deur en staalgrijze zijkanten. De hevelgrepen zijn gemaakt van edelstaal. Edit: Als de vriezer te warm wordt gaat er een verwarmingselement aan in de zijkant van de koelkast om de pomp te triggeren.


SmartFrost zorgt voor weinig ijsvorming op de verpakkingen e. Je hebt dus regelmatig een warme plek in de koelkast. Eens wat anders dan wit. Видео или в розничной сети магазинов М. Заказывай на сайте – забирай сегодня Тел.


Levertijd: - weken 53- . Is dit echt het beste product? Heeft het onze testen met succes doorstaan? Ik ontdek Test Aankoop voor slechts € 4. Deze vrijstaande koelkast momenteel aangeboden door winkels en wordt al bezorgd voor € 38door Amazon. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Totale nettoinhoud (liter), 208.


Netto koelinhoud (liter), 155. Energieverbruik per jaar (kWh), 176. Aantal draagplateaus (stuks), 3. Materiaal draagplateaus, Veiligheidsglas. Invriescapaciteit in uur (kg), 4. Kook en bak accessoires eenvoudig en online op VERGELIJK.


Kom naar onze website en vind de beste kook- en bak accessoires. It also provides a more flexible storage area with greater capacity and improved energy consumption for lower running costs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts