woensdag 26 april 2017

High tea poortugaal

Bij mooi weer kunt u buiten genieten. Reserveren doe snel en gemakkelijk online! High Tea bij Het Wapen van Poortugaal en Albrandswaard. Abel biedt voor verschillende gelegenheden een.


De weg naar Abel toe is erg rustig.

Van de snelweg gaan we over op een . Internationaal restaurant. Lekker uit eten in Rhoon? Grand Café Restaurant in Poortugaal eten? Kom dan gezellig genieten van een high tea in Poortugaal. Klets gezellig bij en geniet van de verschillende zoete high tea hapjes.


Heerlijk vers huisgemaakt gebak en hapjes. Wilt u ook deze bijzondere ervaring?

ALBRANDSWAARD – Ruim tachtig mensen kwamen vorige week woensdag bijeen in restaurant Abel voor een gezellige high tea in kerstsfeer voor de Albrandswaardse mantelzorgers. Grand café restaurant, Poortugaal , Netherlands. Vind high tea op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. De ideale plek om te ontspannen en natuurlijk te genieten! Ons team staat dagen per week voor u klaar voor een . Het ging daarbij volgens Heleen Visser van de Stichting Welzijn Albrandswaard om het kerstgevoel, om het samenzijn, en daarom mocht . Uw foto exposeren we vanaf zaterdag mei, tijdens het Lentefestival, in De Theeschenkerij.


De hoofdprijs is een Afternoon tea voor twee in de boerennatuur. Kinderfeestje vieren in Rotterdam en omgeving? Alle kindvriendelijke restaurants , high tea kinderfeestjes, ijssalons en pannenkoekenrestaurants in jouw . In samenwerking met Expreszo Koffie en Thee uit Schiedam serveren wij een high tea. Deze high tea bestaat uit verschillende soorten verse thee en heerlijke. High tea - Abel Restaurant,rh:abel-restaurant.


High-tea en High-wine - KADE 8rh:kade87. Vier de lente bij restaurant Abel. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding.

Als dat niet genoeg is kunt u ook bij Kasteel van Zuydt terecht voor een high - tea , workshops, een kinderfeestje in kasteel stijl of een heerlijke ontbijtservice bij u . Bekijk het complete high tea cateraar overzicht of plaats gratis een opdracht op. Vrijblijvend offertes ontvangen van high tea cateraars?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts