donderdag 9 november 2017

Smoothie pruim spinazie

Gezond én lekker ontbijt met deze spinazie pruim smoothie van banaan, lijnzaad , maca, spinazie en pruimen. De spinazie en pruimen combineren verrassend goed. Movetoo Breda geeft Personal training en spinning lessen.


Wij zijn een kleine sportschool in Breda die zich focust op persoonlijke begeleiding tijdens het afvallen, . Verwijder de pit uit pruimen. Neem een banaan en snijd deze ook in stukkken. Voeg het toe aan de blender. Doe hier naar smaak ook yoghurt bij.


Mix dit met de blender door elkaar. Deze smoothie is van zichzelf wat zuur. Je kunt het eventueel wat . Lekker zoet maar wel gezon vol vitaminen, mineralen en vezels. Soms kan het handig zijn om eerst de helft van de spinazie toe te voegen en dat eerst te blenden en dan pas de volgende helft toe te voegen.


Voedselzandloper power smoothie met spinazie , sinaasappel, banaan, blauwe bessen en goji bessen. Onthoud dat een koolhydraatarme smoothie voornamelijk moet bestaan uit groenten. Een banaantje geeft bijvoorbeeld al snel een lekker bananensmaakje aan je spinazie. Stap 1: Favoriete fruit. Fruit bevat erg veel koolhydraten.


Kies je favoriete fruit, of combineer twee smaken. De mogelijkheden zijn eindeloos! Cacao-Mint kopje kokosmelk. Framboos, cranberry en pruimen smoothie. De ingrediënten van deze smoothie klinken in eerste instantie misschien als een vreemde combinatie, maar de smaak is verrassend lekker.


Er zitten veel vitamines, antioxidanten en vezels in dit drankje. Cranberry heeft ook een gunstige werking op de blaas. Met dit recept maak je glas verrassend lekkere smoothie. Ingrediënten Half kopje pompoenpuree Kwart avocado banaan theelepel chiazaa minuten lang geweekt Halve theelepel gemalen kaneel kopjes verse babyspinazie 2milliliter amandelmelk Bereiding Schil en ontpit de avocado. Stop het fruit in de blender en voeg water toe tot dezelfde hoogte als het fruit en blend tot een egale massa ontstaat.


Bananen- pruimensmoothie. Groene bladgroenten (hoe donkerder, hoe beter), zoals sla, rucola en spinazie , neutraliseren de metalen, chemicaliën en pesticiden in ons eten en beschermen zo de lever. Sla bevat veel vezels, vitamines en antioxidanten, terwijl er nauwelijks calorieën in zitten.


Bijna alles kan in de blender. Ga je voor een variant met spinazie en tarwegras of een vitaminerijke boerenkool- of fruitsmoothie ? Nu je weet waar je allemaal op moet letten, kun je beginnen met het maken van je eerste groene smoothies recepten. Dit zijn mijn favoriete smoothie recepten: Spinazie , mango en banaan. Tip: Garneer de smoothie met een blaadje munt voor extra aankleding! Heerlijk romige groene smoothie met detox werking en zoete smaak.


Voor het ontbijt kan je ze (vers of gedroogd) lekker door je yoghurt of kwark doen. Of maak er een gezonde smoothie mee, met bijvoorbeeld spinazie. Wij gebruiken pruimen ook voor het maken van jam of compote, maar je kan er ook zelfs ontbijtrepen mee maken! Pruimen zijn natuurlijk heerlijk om taartjes .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts