dinsdag 28 november 2017

Oud linnen te koop

Derhalve niet zo geschikt als . Vind oud linnengoed op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Spuitcabine apparatuur merk relu wegens nieuwbouw op andere locatie te koop zelf demonteren!


De closetdoek heeft een prachtige rand.

Leg je Franse linnenkast of servieskast vol met wit stapelgoe om naar te kijken, maar ook om van te genieten tijdens het gebruik ervan. Ons assortiment bestaat uit Franse lakens, gehaakte spreien, diverse brocante tafellakens, oude en antieke slopen, nostalgische linnen keukendoeken, damasten servetten en meer. Informatie over oud en antiek linnen.


Presentatie voor groepen op locatie of op onze linnenzolder. Verkoop van antiek linnendamast. De Linnen Loods heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan.


Daarom verkopen wij nieuw uitsluitend zware kwaliteit linnengoed van bekende merken o. De Witte Lietaer, Elias, Jorzolino en ons eigen merk.

Prachtige oude handgemaakte set oude buffelhoorn knoopjes. Leuk om te verwerken of om zomaar ergens neer te leggen. Je ontvangt een setje van stuks. Verdere beschrijving totaal overbodig, zo bijzonder! Schitterende puur linnen.


Prachtig om ook daadwerkelijk als trouwset weg te geven! Leuk bij een verzameling oud linnengoed , maar de knoopjes kunnen natuurlijk ook nog worden gebruikt. Linnen is immers zeer sterk en kan vele honderden keren gewassen worden voordat het slijt. De kaart is bij 25 . Uit de 17de eeuw zijn er prachtige servetten te koop , bijvoorbeeld met fraaie dessins van bloemen, stoere.


Ook wordt oud linnen weer gebruikt om zelf stoppen te maken, of met hele fijne kruisjes een merklap te maken. Als extra service wil ik bieden dat je bij mij ook een lang stuk linnen kunt kopen wat langer is dan een meter, maar . Aangeboden prachtig groot geleefd linnen paard om overal in huis neer te zetten prachtige patina geleefd door de tands des tijds daardoor juist die. Gebruikt: zeer goede staat gezien de ouderdom (Kleding en Textiel) - Te koop in Brussel.


Nieuwe set tafellinnen in stof, kleur oud -roze van topmerk Côté Table, dit is vergelijkbaar met Flamant, past uitstekend in een landelijke sti… € 800. Fijn tafellinnen stuks enkel samen te koop 20€ 250f Tafelnappen x 50cm 249f servieten 44x44cm 249f servieten 44x36cm … € 200.

U kunt de Vintage Paint vinden in onze webwinkel De Oude Kwast. Bent u op zoek naar kant? Brocante, oud linnengoed , fournituren, prachtige kanten sjaals van Chic Antique, Ot en Sien, geurzakjes, . Zoekt u mooie kwaliteit? Heerlijk zachte dekbedovertrekken of handdoeken die wel goed afdrogen? Dan bent u bij LiensLinnenwinkel.


Berger fauteuils heropgemaakt in linnen stof. Categorie: Unieke stukken. Beschikbaarheid: te koop. Aanvraag voor meer informatie.


Je mooie stapel oud linnengoed wil je vast niet wekelijks wassen, toch vervuilt het snel. Om dit te voorkomen kun je het linnengoed bewerken met stijfsel. De ouderwetse pakjes stijfsel zijn in Nederland eigenlijk niet meer te koop.


Ik koop het zelf in het buitenland. Mocht er interesse voor zijn dan wil ik het eventueel wel . Het doek kan gemaakt zijn van kunstvezel, maar veel gebruikelijker zijn natuurlijke materialen als canvas, linnen , jute of katoen. Ook halflinnen komt voor ,. Op weekmarkten is vaak ongebleekt katoen van verschillende dikte en kwaliteit te koop , als reststukken of vanaf rollen van verschillende breedte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts