vrijdag 17 november 2017

Weegschaal sterrenbeeld

Lees in deze zeer uitgebreide eigenschappen horoscoop alles over het sterrenbeeld Weegschaal ! Krijg meer inzicht in jezelf (of een ander!) qua karakter , op het gebied van liefde en werk. Wat zijn de positieve en negatieve kenmerken van de Weegschaal ? Alles wat je ooit wilde weten over het Weegschaal sterrenbeeld. Informatie en advies over eigenschappen, liefde en relaties, temperament en nog veel meer.


Weegschaal (Libra, afkorting Lib) is een sterrenbeeld aan de hemelequator. De Weegschaal is een teken van de dierenriem, en ligt dus op de ecliptica. De zon staat in het astrologisch teken Weegschaal van september tot oktober,.


Mensen die geboren zijn met het sterrenbeeld weegschaal zijn vredelievend en eerlijk. Ze haten om alleen te zijn. Om die reden is het gevoel van samen. Welke sterrenbeelden passen het beste bij de Weegschaal ? Geboren tussen september en oktober). Weegschalen omgeven zich graag met schoonheid en harmonie.


Dit trekt veel bewonderaars aan. En dat is precies wat de Weegschaal graag heeft, iemand die veel liefde en aandacht en complimentjes te geven . Het sterrenbeeld Weegschaal is een teken in de astrologie dat geleid wordt door een oerdrang naar liefde en relatie, en door zijn besluitenloosheid zichzelf in de problemen kan brengen. De horoscoop Weegschaal is van toepassing op mensen geboren van september tot en met 22 . Dit is een ongeveer want vanwege de onregelmatige draaiing van de aarde zal het sterrenbeeld Weegschaal niet elk jaar precies op de 24e beginnen of zelfs eindigen op de . Download de complete beroepshoroscoop via de link onderaan deze pagina.


Kom alles te weten over het sterrenteken Weegschaal ! Periode van september – oktober. Sleutelwoord – ik beschouw. Geur – den, amandel, musk. Steen – citrien, smaragd.


Na de fase van de kritiek en zelfkritiek van de Maagd ontdekt de mens in de Weegschaalfase dat hij op voet van gelijkheid met anderen . Welk sterrenbeeld heeft jouw kind? Een Weegschaal -kind wil de harmonie bewaren. Lees hier alles over de eigenschappen kind met sterrenbeeld Weegschaal.


Algemene karaktereigenschappen Weegschaal. Het Weegschaal -type staat voornamelijk onder de invloed van de planeet Venus, zoals inmiddels wel bekend heeft elk sterrenteken een bij hem horende planeet. De navolgende beschrijving geldt, zij het zeer beperkt voor mensen met een sterke Weegschaal invloed in hun . Hi Weegschaal , happy new year!


Het nieuwe jaar is pas net van start gegaan en zoals elk jaar hoop je natuurlijk dat dit jouw jaar wordt. Gelukkig hebben wij daar antwoord op. Of in ieder geval weten we wat jou dit jaar allemaal - volgens je sterrenbeeld - te wachten staat. Hoe zit het bijvoorbeeld met je . Dat is niet per se hoe jij in je vriendschappen staat. Als jij in de stemming bent, dan geef je veel.


Dit is jouw grootste probleem in vriendschappen: Je bent snel beledigd. Je kunt het goed vinden met: Waterman, Stier, Leeuw, Weegschaal. Per sterrenbeeld zijn er verschillende karaktertrekken en persoonlijkheden te onderkennen. Ontdek hier wat de specifieke kenmerken van het sterrenbeeld Weegschaal is.


Dit artikel is een beginnetje. Je wordt uitgenodigd op bewerk te klikken om dit artikel aan te vullen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts