maandag 13 november 2017

Rs stokvis

Herengracht in Den Haag. Het was uniek te werken bij dit bedrijf, dat een breed scala van producten en diensten aanboo ook in het rayon Den Haag. Er waren veel afdelingen, ik meen twintig, met uiteenlopende activiteiten. De vorige keren hebben wij over R. Om eens een poging te doen de lezers inzicht te geven in de grote .

Toen, veel industriële klanten, ijzerwarenwinkels van R. Ik heb hier nog een advertentie uit de krant, deze vond ik bij sloopwerkzaamheden in een oud pand. Deze kranten waren op “jute behang” geplakt, eerst hout tegen de ruwe muur en daarover jute spannen, met kleine spijkertjes. Weer daaroverheen kranten plakken met als afwerking behang, dat deden ze zo . Stokvis producten in de Haagse regio.


Sorteeropties Sorteren op reeks score Sorteren op collectie Sorteren op strip Sorteren op strip score Sorteren op strip jaar Sorteren op aangekondigde strips. Het sprookje van de stofdraak .

De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Find executives and the latest company news. Categorie: Speldjes, pins en buttons. Reeks: Soort: Steekspeld.


Jaar: Afmetingen: x mm. Ingevoerd door: fredtoy. Consulteer adresgegevens en betaalgedrag van de onderneming R. Rotterdam, anonymous, c. Nederlandsche Kroon Rijwielen. Are you interested in using this image?


Please contact the Image Department. ROVER RIJWIELEN CLASSIEK ENGELSCH MERK. CLEVELAND RIJWIELEN HET LUXE RIJWIEL VAN AMERIKA. Groningen : Paterswoldseweg : R. Zijn ouders waren Louis.

ROTTERDAM — De directies van Ogem-Technische Unie Beheer NV en R. Deze mogelijke samenwerking moet gezien worden, aldus een gezamenlijk bericht, . Systematische indeling: E. Klassieke modellen met een knipoog naar het hedendaagse design. De windmolen met een vijzel en een windrad van m, werd geleverd door R. Deze windmotor bezat een windroos met bladen en had een kleine stelling. Tijdens de bouw van de molen werkte er een Duitser mee, die bij het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog weer vertrok naar Duitsland. Geschiedenis van de Archiefvormer: Vennootschap onder firma R. Handelmaatschappij van R.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts