donderdag 30 november 2017

Reanimatiecursus kosten

In een reanimatiecursus leer je reanimeren en een AED bedienen. Je weet daarna hoe je moet handelen bij een hartstilstand. Meld je aan voor een reanimatiecursus in jouw buurt. Je krijgt les van een erkend instructeur van de . Bekijk snel welke polis u heeft en wat u terug kunt vragen!


Wilt u weten wat de kosten zijn voor het volgen van een EHBO cursus?

Wat kost een reanimatie cursus op mijn locatie? Reanimatiecursus op jouw locatie: €49per groep. Dit is inclusief lesmateriaal, reiskosten van de instructeur en gebruik van reanimatiepoppen tijdens de cursus.


Vanaf personen komen wij op uw locatie de reanimatiecursus geven, datum in overleg. Er komen dus geen extra kosten. Maximaal cursisten in een groep.


Informeer bij uw ziektekosten verzekering naar mogelijkheden voor vergoeding van de kosten ! Met een aanvullend pakket wordt er vaak een deel van de kosten vergoed. De cursus is twee avonden van 19.

Automatische Externe Defibrillator(AED). De prijzen die de Stichting AED Westerhaar hanteert zijn gering omdat de stichting geen winstoogmerk heeft. Daarnaast zijn er veel zorgverzekeraars die de kosten van een reanimatiecursus vergoeden.


Neemt u voor meer informatie hierover contact op met uw ziektekostenverzekeraar. Er worden ook herhalingscursussen gegeven die bedoeld zijn voor mensen die korter dan twee jaar geleden een reanimatiecursus hebben gevolgd en dus al kunnen reanimeren. Veel zorgverzekeraars vergoeden de cursus vanuit een aanvullende zorgverzekering. U ontvangt van ons een factuur en certificaat die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. Let op: controleer altijd uw eigen polis vooraf!


De kosten zijn Eur per cursist. WORDT UW REANIMATIECURSUS VERGOED DOOR UW ZORGVERZEKERING? De cursus is toegankelijk voor iedereen die interesse heeft en bij voldoende aanmeldingen wordt er weer een cursus gegeven voor beginners.


De meeste Zorgverzekeraars vergoeden de kosten. Daarnaast bieden wij ook herhaaltrainingen aan voor een gereduceerd tarief van euro. Certificaat Na deze training ontvangt u een officieel NRR certificaat. Ook is het mogelijk om een herhaaltraining te volgen om uw kennis en vaardigheden op peil . Mocht u interesse hebben in een reanimatiecursus (deze bestaat uit les incl. toets) dan kunt u contact opnemen via ons secretariaat. EHBO of reanimatiecursus vergoeding door zorgverzekering.


Beide cursussen geven wij in dagdeel en de kosten hiervan zijn €9- per persoon en exclusief btw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts