woensdag 22 november 2017

Zeilbootverhuur kaag

Dan bent U bij ons op het juiste adres. Zeilboten Huren en Sloepen Huren bij Botenverhuur Dieper-Zicht. Botenverhuur Dieper-Zicht staat voor: Sloepen verhuur, zeilboot verhuur , . Dit seizoen biedt Varen op de Kaag de Tirion zeilboten aan. De zeileigenschappen van de Tirion zijn bijzonder te noemen. Een voordeel ten opzichte van andere kajuitboten is… Meer lezen.


Kagerplassen,Amsterdam,Leiden,Aalsmeer. Nieuwe Kaaglifeboat 650 . De Randmeer is dankzij zijn zeileigenschappen, ruimte en stabiliteit een geweldige open zeilboot om mee te toeren. Jachtwerf Mollers, De specialist bij de Kaag voor het huren van zeilboten, motorboten en sloepen. Dagje zeilen vanuit de Kaag. Wolfsbergen van Haarlem (45) Richtprijs € 5p.


Wisselprogramma sloep varen en valk zeilen. Actief valk zeilen en ontspannen sloepvaren op één (mid)dag. We zijn inmiddels een begrip op de kaag. U stapt bij ons op een Polyvalk, BM of Fly Tour en zeilt direct het open . Bij ons kunt u zonder vaarbewijs een zeilboot huren.


Onze boten zijn geschikt voor zowel de ervaren- als de minder ervaren zeiler. Bent u volledig onervaren maar wilt u graag goed leren zeilen? U kunt dan bij ons zeilles krijgen van gecertificeerde zeil instructeurs. Ook kunt u onder begeleiding zeilen. Welkom op de last minute site van Botenverhuur Dieper-Zicht.


Botenverhuur Dieper-Zicht, Kaag : Lees beoordelingen van echte reizigers zoals jij en bekijk professionele foto's van Botenverhuur Dieper-Zicht in Kaag , Nederland op TripAdvisor. Deze site is uitsluitend voor. Ben je nog maar net begonnen? Dan kun je soms ook kiezen voor de huur van een optimist.


Een huurboot is een economische optie. Er zijn in de omgeving talloze bedrijven waar boten kunnen worden gehuurd. Ze zijn er in vele soorten en maten: roeiboten, visboten,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts