maandag 27 november 2017

Grieks restaurant leiden

BIJ ONS WORDT U VRIENDELIJK ONTVANGEN. Lekker uit eten in Leiden ? Lees recensies en reserveer direct! Hier ben je aan het juiste adres voor een romantisch en culinair avondje uit.


Begin de dag met een gezellig rondje shoppen in het historische deel van de stad en schuif daarna aan voor een welverdiende lunch. Een plek waar jong en oud samenkomt om de dag. Je vindt hier het telefoonnummer en andere gegevens over bestellen en bezorging. Aanbiedingen van de week. Donderdag is aanbiedingendag!


Vind meer informatie over Delphi op dinnersite. Griekse restaurants in Leiden. See traveller reviews, candid photos, and great deals for Leiden , The Netherlands, at TripAdvisor.


Leiden Convention Bureau biedt u gratis en onafhankelijk advies bij uw zoektocht naar de beste congreslocatie in Leiden , Stad van Ontdekkingen. Bij ons staat kwaliteit gastvrijheid gezelligheid en genieten voorop. De meest volledige site met ruim 66.


Restaurant Delphi, Leiden , Netherlands. Er staan vele gerechten op de kaart die typisch zijn voor het stadje Volos, waar de chefkok vandaan komt. Zoek je naar super lekker eten in Leiden Noord?


Commentaren, openingsuren, adres, telefoonnummer, plattegrond en sluitingsdagen. U kunt ook met iDEAL of creditcard betalen! Hij besloot Bart en mij uit te nodigen! De beneden verdieping heeft een metamorfose ondergaan en is omgetoverd tot een sfeervol en gezellig restaurant. Met NLstreets winkel je bij de leukste lokale winkels in Leiden.


In een overdekte binnentuin kunt u in een informele sfeer genieten. Ook het interieur van het restaurant is een mix van modern trendy en . Gemiddelde menuprijs€ 17 . En anders, vinden ook onze klanten. Quartier Latin is prachtig gelegen tegenover de Hooglandse kerk op het hoekje Nieuwstraat en Hartesteeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts