vrijdag 24 november 2017

Motorstalling maken

BH Solutions is de enige motorstallingfabrikant die een ruimtelijke oplossing bied voor motorbezitters. Amdusias, Bedankt voor je reaktie. Ik wil het liefst iets maken wat dicht kan.


Ook wil ik liever geen golfplaten gebruiken. Het is jammer dat ik geen schetsje kan tekenen, maar het zou meer moeten gaan lijken op een half huis. De extreem sterke overkapping zorgt voor ademende bescherming tegen regen, zon, wind en sneeuw.

Zo bent u altijd flexibel, bijvoorbeeld door in de winter de Easy Garage in de tuin te plaatsen en in het voorjaar weer plaats te maken voor meer zomerse activiteiten. Je hoeft maar naar buiten te kijken om . Lees dan snel verder voor tips! Je motor is heel gevoelig voor diefstal dus parkeer hem bij voorkeur niet in de voortuin, een openbaar steegje of binnenplaats. Heb je geen schuur, garage of tuin?


Dan is een motorstalling huren een goede oplossing. Zo heb je al vanaf € 4- per maand een eigen beveiligde ruimte waar je zeven dagen in . Tips om je motor klaar voor winterstalling te maken. We komen door de hele Randstad naar je .

Blijkbaar is er nog niet iets in de richting waar ik aan denk, maar dat clubhuis is een prima oplossing voor als ik niks anders vind. Zoek jij een veilige plek waar je motor goed beschermd is tegen weer en wind? Die motorstalling vind je bij BOXSS! Als je wilt mét druppelaar om tijdens het stallen je accu op te laden.


Een eigen chipsleutel geeft je toegang tot het . Wanneer je doorrijdt in de winter is een winterbeurt door Arjan Brouwer Motor Trading erg belangrijk voor een optimale bescherming tegen roest en pekel. Er is al een winterbeurt vanaf € 9=. Wanneer u de motor door ons voor de winter wilt laten tectyleren en in het voorjaar weer helemaal zomerklaar wilt laten maken , . Mocht u dus een keer buiten kantoortijden gebruik willen maken van uw motor dan is dat geen enkel probleem.


De te huren plaatsen zijn verder direct vanaf de straatkant te betreden, op een afgesloten terrein. De klant staat bij ons dus voorop. Kortom, Motorstalling Haarlem nodig? Een trotse motorbezitter vroeg ons een passende stalling te bedenken voor zijn volbloed machines.


We hadden natuurlijk een simpel brommerhok kunnen ontwerpen maar we konden de verleiding niet weerstaan om er een echte diamant van te maken. Wij hebben een unieke kluis voor winter stalling van uw motor in de nop flevoland. Veel motorrijders maken al gebruik van deze mogelijkheid maar er is altijd nog wel een plekje beschikbaar. Winterstalling voor motoren.


Tijdens de natte en koude jaargetijden wil je je kostbare motor natuurlijk niet in de kou laten staan.

Je favoriete motor wordt er niet mooier van maar ook technisch gaat de motor er niet op vooruit. Bij Pietersen is er een mogelijkheid om de motor te stallen voor de winterperiode.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts