maandag 27 november 2017

Hotbath problemen

Goedemiddag, Is er iemand die ervaring heeft met Hot Bath sanitair(het binnenwerk, inbouwkranen, thermostaat en regendouche)? Werkt nu ruim een half jaar zonder probleem. Hopelijk zijn de ervaringen met het product zelf wel goe zo ver zijn we nog niet. Het probleem zit niet in de thermostaatkraan, want de problemen doen zich al voor voordat het water in de thermostaat kraan komt. Kan iemand aangeven wat hiervan de oorzaak.


Geheel kosteloos is het binnenwerk van beide kranen vervangen. Daarom geen probleem met levertijden. In de badkamer wordt over het algemeen minder tijd doorgebracht dan in de keuken, maar net als met keukens kun je het zo gek maken als je zelf wilt met sauna, whirlpool en zwembad. Ik ben inmiddels overleden.


Als Medewerker Aftersales zorg je er voor dat iedere installateur of gebruiker tevreden is over onze kranen en eventuele problemen tijdens of na een installatie adequaat worden verholpen. Je staat dagelijks installateurs en consumenten te woord. Het ene moment kun je iemand telefonisch op weg helpen een volgend . Te lage drukcapaciteit van warm watervoorziening. Ons assortiment bestaat uit ruim 4verschillende kranen en accessoires van hotbath.


De kranen zijn beschikbaar in Chroom en Geborsteld nikkel. Waar chroom een glanzende uitstraling heeft, lijkt geborsteld nikkel meer op de mat-look van RVS . Kalkaanslag kan of zal op termijn problemen geven voor wat waterdoorstroming aangaat of zelfs onherstelbare schade aan de . Dankzij de eenvoudige bediening is deze wastafelkraan gebruiksvriendelijk en makkelijk te monteren. Door zijn keramische binnenwerk behoud. Het team had vooraf al veel gerealiseerd. Ik was op het juiste moment op de juiste plek.


Wij hebben een ruim aanbod aan keukenkranen, wastafelkranen, badkamerkranen, douchekranen, badkranen, inbouwkranen of fonteinkranen. Bezoek ook onze showrooms. Klantenservice beoordeeld met een 9. Met levering wat problemen geha welke goed zijn opgelost. In het ophaalmagazijn staat maar persoon daar moet je toch wel wat langer wachten als je iemand voor je heb die ook een complete badkamer komt ophalen.


Het zou prettig zijn om een slottijden te boeken per klant voor het ophalen van . Hotbath Buddy Kranen online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts