maandag 13 november 2017

Restaurant de bergse plas

Wij maken apart voor u een beslagje en na een grondige schoonmaakbeurt van de pan . Ja, dit is weer een mooi nieuw adres voor touringcargroepen, een unieke lokatie aan het water buiten de drukte van de grote stad maar in alle rust in het groen in de driehoek Den Haag-Rotterdam-Gouda. Het restaurant is een prachtig karakteristiek houten chalet met sfeervolle inrichting. Restaurant Bergsche Plas.


Verder een kaart die goed rekening houdt met kinderen (pannenkoeken, maar ook veel andere lekkere gerechten). In het weekend zijn er dan ook altijd veel kindjes te vinden en dat is leuk voor .

De nieuwe hotspot van Rotterdam en omgeving. Spelen en recreatie in de prachtige. In het Lage Bergse Bos, de Achtertuin van Rotterdam, vind je dit gemoedelijke en sfeervolle familierestaurant. Voor de deur ligt een zandspeeltuin als onderdeel van de uitgestrekte speelpolder de Bergse Vallei waar de kinderen heerlijk kunnen spelen, terwijl jij lekker van je drankje, lunch . Sfeervol zomerhuis met tuin rechtstreeks aan de Bergse Plas gelegen. Mogelijkheid om op loopafstand sloep of motorboot te huren.


Pannenkoekenrestaurant, Nederlands restaurant , Eetcafé. Het feest had aan alle verwachtingen voldaan, personeel was snel en vriendelijk. Join LinkedIn today for free.

Het terras aan het water is nog groter en het is uitgebreid met een terras aan de voorkant, waar speeltoestellen voor jonge kinderen zijn geplaatst. Het allernieuwste dat ik hier ontdekte, zijn de fluisterbootjes die dat . Wil je alle paadjes volgen in het Lage Bergse Bos? Houd er dan rekening mee dat niet alle paden geschikt zijn voor . Het huwelijk kan worden voltrokken op het schiereilandje omringt door water, om vervolgens de bruidstaart aan te snijden en te proosten met jullie gasten.


Aansluitend kunnen jullie tijdens een receptie de . Door het mooie uitzicht vergeet je even dat je. Zo kan je met extra gasten langskomen! Aan de binnenkant heeft het een gezellige blokhut uitstraling met moderne meubels dat prima past in de omgeving. U weet, als u bij ons binnengaat, u gezellig samen kan zijn in een sfeervolle omgeving en dat wij u verwennen.


High tea (tot personen). Zelf een review plaatsen. Voor deze gelegenheid zijn . U wilt op uw gemak genieten van een kopje koffie, u zoekt . Later werd het weer door . Bergsche Plas in Bergschenhoek is DE locatie om uw trouwfeest volledig te laten slagen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts