vrijdag 10 november 2017

Watermeloen smoothie zonder yoghurt

Een makkelijke smoothie zonder zuivel die gemaakt wordt van diepvriesfruit en water. Een smoothie zonder zuivel is gezon lekker en snel. Het recept van een zomerse smoothie zonder yoghurt maar met watermeloen , mango, spinazie en citroen voor op de zomerse dagen.


Heerlijk zoet en kun je door de lage kcal de hele dag drinken. Fruit rechtstreeks uit het vuistje eten, vind ik nogal saai. Dat het me meestal niet zo smaakt, heeft met ons klimaat te maken. Op warme, zomerse dagen kan ik een grapefruit, een mango, een ananas of een watermeloen zeer op prijs stellen. Maar tijdens alle overige seizoenen vind ik er niks aan.


Vandaag een zomerse aardbei watermeloen smoothie. Je kan natuurlijk altijd fruit of suiker toevoegen om de smoothie zoeter te maken en extra yoghurt om hem zuurder te maken. Snijd het vruchtvlees van de meloen in stukken en haal de pitjes weg. Pel de bananen en snijd ook deze in stukjes.


Doe deze ingrediënten samen met de yoghurt in de blender en mix dit tot een glad geheel. Het vocht van de watermeloen zorgt er voor dat het een drinkbare smoothie is, terwijl de banaan zorgt voor een . Gele smoothie zonder zuivel ananas, mango en kokoswater. Zoete zomersmoothie met watermeloen , aardbei en druif. In de meeste smoothies zit zuivel zoals melk of yoghurt maar er zijn ook mensen die deze producten juist niet in hun smoothie willen omdat er vaak extra calorieën inzitten of omdat ze allergisch voor zuivel producten zijn.


Recepten van watermeloen banaan smoothie. Op myTaste u kunt recepten van watermeloen banaan smoothie vinden plus vele duizenden meer. Omdat er nog een flink stuk watermeloen in de koelkast lag vroeg mijn vriendin of ik daar misschien een smoothie mee kon maken. Na eventje zoeken op internet bedacht ik om een banaan en wat melk en yoghurt toe te voegen en het maar eens te proberen. Het resultaat was een verrassend zoete en . Watermeloenen zijn bekende vruchten die aanzienlijk laag in calorieën en vetten zijn.


Van deze heerlijke vrucht kan je snelle smoothies maken samen met wat vetvrije melk, yoghurt en ijsblokjes. Watermeloen is het favoriete fruit van veel mensen en voor degenen die een slank en strak lichaam willen is . Lekkere smoothie recepten,rh:smoothie. Recept: zomerse watermeloen smoothie - Mamaliefde,rh:mamaliefde.


FoodStyle,rh:foodstyle. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Soms is het echter lastig om te weten welke ingrediënten in je smoothie passen en daarom deze recepten. Voorbereidingstijd: minuten. Pureer de watermeloen , melk yoghurt en suiker in een blender tot een zacht mengsel.


Smoothies zijn gezond en lekker. Voeg het ijs toe en pureer het geheel nog enkele. Meer van Zonder wil jullie niet onthouden van wat lekker én gezond is. Daarom zwieren we met veel plezier een selectie van recepten van heerlijke smoothies op.


Meng watermeloen , aardbeien en suiker in een kom. Je kan een meer voedzame versie maken en er nog een banaan en wat yoghurt aan toevoegen, maar de kids verkiezen de klassieke sap versie boven de dikkere smoothie. In mijn beker voeg ik nog wat extra limoensap toe, ik ben grote fan van zure smaken.


Voeg al deze ingrediënten samen in de blender and go the smooth way!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts