vrijdag 10 november 2017

Grondzeef compact

De grondzeef compact is ontworpen om elke soort grond te zeven. De materialen kleiner dan de . Uniek ontwerp Dankzij het compacte ontwerp kan de Mini Screener makkelijk getransporteerd worden. Zeefwerken in beperkte ruimtes zoals stadstuintjes worden zo ook mogelijk. Zoek jij naar tweedehands bouwmachines zeefinstallatie?


Neem direct contact op met de verkoper van zeefinstallatie. Klik op het plaatje om meer details te zien. Verhuur van Recyclingmachines waaronder trommelzeven, sterrenzeven, schudzeven, stenenscheiders, windshifters enz. Bij Smet vind u steeds wat u zoekt ! Heto uit Oude Wetering introduceert een compacte grondzeef.


Hiermee kun je grond op locatie schonen van stenen en andere restmaterialen. Optioneel is een opzettrechter voor een nauwkeurige invoer. De Mini Screener is ideaal voor kleine zeefwerken of zeefwerken in beperkte ruimtes zoals bvb stadstuintjes.


De zeef kan aangevuld worden met een mini graver, bobcat, schop, transportband … Meer over de FleXiever Mini Screener . Vaak is het zo dat ondanks de kleinere transportmaten de productiecapaciteit toch verrassend hoog is. Ideaal voor kleine tot middelgrote werven. Vraag naar onze voorwaarden.


Ter plaatse zeven wordt steeds goedkoper door de oplopende stortkosten van grond en stenen, en nu zeker met de verhoogde transportkosten door de kilometerheffing. Kent u de FleXiever Mini Screener al? Deze compacte zeefmachine is niet alleen een alleszever, de Mini Screener bewijst zijn doeltreffendheid vooral als recyclagemachine. Compacte vlakzeef fractie op containerhaaksysteem. Zowel particulieren als professionals zoeken opportuniteiten om (stort)kosten besparen of nieuwe afzetmarkten creëren door . Easi screen De simpelste manier van zeven!


De Marijs Easi screen is een robuuste, compacte , 2-deks zeefmachine te gebruiken voor diverse, kleine zeefklussen. De Easi screen is eenvoudig zelf te vervoeren. Zonder te hijsen is de zeef te laden op een platte aanhanger. Kijk alvast naar deze filmpjes om een goed indruk te krijgen van de verschillende machines. Komplet recyclingmachines.


Iedereen kent het probleem dat vrijkomende grond vervuild is door stenen en andere ongeregeldheden. Heto heeft voor dit soort gevallen een compacte grondzeef ontwikkeld. De Heto grondzeef is een compacte machine die . Het bijzondere aan deze .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts