dinsdag 14 november 2017

Stenstorp keukeneiland marktplaats

Vind stenstorp keukeneiland op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Zitkussens bieden vanaf e 3-. Stenstorp keukeneiland van ikea.


Dit keukeneiland biedt meer opberg- en werkruimte - perfect als jullie met meer koks zijn. Het werkblad van massief hout heeft een warme, rustieke uitstraling. Te leveren met bijpassende ikea barstoelen bieden vanaf e 12-. Dit heerlijke keukeneiland maakt je keuken ruimer en het geeft je extra werkruimte.


In verband met verhuizing moet ik helaas afscheid nemen van mijn mooie keukeneiland. Het moet worden opgehaald voor. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.


Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Keukeneiland stenstorp te koop. De afgelopen twee jaar veel plezier van gehad. Maar wegens andere indeling van de woonkamer. We hadden zelf het keukeneiland dicht bij ons keukenblok staan en in bakken bergden we een hoop keukenspullen op.


Leuk en praktisch keukeneiland vergroot je keuken aanzienlijk. Veel opbergruimte, werkruimte en twee zitplaatsen. Het eiland is nog een goede staat, er zijn twee vlekken op het hout (kringen). Bieden vanaf € 15- is reeds gedemonteerd en kan evt. IKEA stenstorp keukeneiland.


Heel fijn keukeneiland van ikea, model stenstorp in de kleur wit met eiken blad en metalen boorden. Door de laatste verhuizing zijn er wat lichte beschadigingen op de krukken en het eiland gekomen (zie fotos). Hebben koffiezetapparaat en waterkoker op gestaan in een kantoorruimte. Geen gebruikssporen, gaat weg wegens verhuizing.


Centrum den haag ikea stenstorp. Zeer net keuken eiland van ikea stenstorp inclusief nette barkrukken altijd netjes onderhouden inclusief olie om het blad te behandelen. Wandplank ikea stenstorp 1cm groot met dubbele haken,leuk om trendy kopjes aan te hangen in zo. Is al gedemonteerd en klaar om mee te nemen. Ikea stenstorp, roltafel keukeneiland met wieltjes.


Maak een goed bod en het is van jouw. Met (bijbehorende) henriksdal. De beste tweedehands ikea stenstorp keukeneiland resultaten. Aanbod van leden en sites zoals Ebay.


Vergelijk prijzen en filter op plaats en tijd van de adverte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts