donderdag 23 november 2017

Oriental express trein

Spring naar Nostalgie- treinen - Hoewel de Oriënt - Express qua niveau van luxe vergelijkbaar was met andere CIWL- treinen , heeft deze trein altijd een bijzondere glans gehad. Na de opheffing van de Oriënt - Express is de merknaam gebruikt gaan worden voor luxe (en dure) particuliere treinen , waarbij . De treinroute voert door tropisch regenwou bergpassen, gouden tempels, rubberplantages en afgelegen dorpen en stadjes. De Venice Simplon- Oriënt - Express boekt u bij de Treinreiswinkel, de specialist voor luxe en bijzondere treinen.


Bekijk nu alle luxe treinreizen door Europa!

De Eastern en Oriental Express boekt u bij de Treinreiswinkel, de specialist voor luxe en bijzondere treinen. Legendarische 9-daagse treinreis naar Istanbul. Volg het spoor van befaamde schrijvers en royals. Overnachten in Middeleeuwse steden.


Alle luxe treinreizen in Zuidoost Azië vindt u hier! Als er een trein is die staat voor legende en fascinatie, dan is het de Orient Express wel. Hij vormt ook een stukje vaderlandse geschiedenis, want hij werd ontworpen door de Belg Georges Nagelmackers.


Dat was nieuws natuurlijk maar voor mij was de Eastern Oriental Express zelf nieuws want ik had er nog nooit van gehoord.

Ik heb het voor mijzelf en voor u opgezocht en het blijkt een zeer luxe trein te zijn die o. Bangkok – Singapore en terug uitvoert. Het woord “Express” in de benaming is . Onder grote belangstelling zijn vrijdag 1passagiers met de Oriënt Express vanuit Amsterdam vertrokken. Hun eindbestemming zal Venetië zijn. Het is voor het eerst in de geschiedenis dat de trein vanuit Amsterdam vertrekt. Reisbureau Incento – gespecialiseerd in bijzondere treinreizen – wist de trein.


Panelled walls and teak floors evoke a colonial “veranda” ambience, or step outside to . De Oriënt - Express was de eerste grote Europese luxe langeafstandstrein. Reizen met de trein werd beschouwd als een groot avontuur. Het is een luxe trein met een bijzonder stijlvolle en exclusieve uitstraling.


Containermagnaat en treinenliefhebber James B. Sherwood heeft de luxe trein in . Het is dé trein voor wie in luxe wil reizen zonder enige vorm van haast: de Orient - Express. Bijzonder is deze peperdure trein anno nu nog altijd. Wie oh wie is aan het moorden geslagen tijdens een treinritje doorheen Europa? Spelen tevens ook mee en zijn bijgevolg verdacht: Daisy Ridley, .

Stap aan boord van de stoomtrein van Maldegem naar Eeklo en de mythe van de grote Europese express- treinen komt tot leven. Je geniet van een culinaire rondreis doorheen het Meetjesland aan boord van een rijtuig uit de Orient - Express of een 1ste klasse rijtuig met interieur van Henry Van der Velde. Welkom aan boord van de meest fabelachtige trein : de Gouden Tsarentrein.


Stap aan boord voor een 16-daagse onvergetelijke treinreis met de Trans Siberië Express van Moskou naar Peking, dwars door Siberië en Mongolië.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts