woensdag 15 november 2017

Meubelmakerij de stoof

Alles voor een tevreden klant. De vraag naar maatwerk en kwaliteit was ook toen al groot. MEUBELMAKERIJ DE STOOF MAAKT MEUBELS OP MAAT. Voor elke ruimte in uw huis of kantoor maken de. De meest volledige site met ruim 66.


Leidschendam vindt u op Openingstijden. Join LinkedIn today for free. Bedrijven die u kunnen interesseren. Bel Klik hier om hun telefoonnummer te zien.


Den Haag FM is dé publieke lokale omroep voor Den Haag. Buurtschap Drie Molens organiseert op zondag februari de eerste bijeenkomst van dit jaar. Alle bewoners van de Stompwijkseweg vanaf het begin bij het tunneltje tot de eerste bocht zijn van harte uitgenodigd om die dag om 15. Het is een familiebedrijf waar met vakmanschap maatwerk wordt gemaakt voor elk interieur. Met ons team bedenken we steeds weer nieuwe ontwerpen en denken we mee met onze opdrachtgevers.


De Stoof te komen voor een gezellige . Een stoere eiken tafel past in een modern en een klassiek interieur. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Voor interieurbouw en maatwerk, voor massief hout en plaatmateriaal.


Voor kasten en tafels, badkamermeubels en keukens. De ontvangst in de fraaie, sfeervolle showroom gaf al direct het gevoel meer dan welkom te zijn. De meubels worden naar de wens van de klant gete- kend en voor een belangrijk deel nog met de hand in de naastliggende meubelmakerij gefabriceerd. Heb je nog vragen over een review? Ambachtelijke Meubelmakerij DE Stoof B. Op zoek naar mooie meubels?


Tot op de dag van vandaag wordt hier hard gewerkt en blijft de geur van hout aanwezig in de meubelmakerij. Klanten komen bij ons met hun eigen ideeën. Wij vieren ons 35-jarig bestaan met een nieuw logo. Eigentijds en met ambitie.


Wij zijn aangesloten bij Koninklijke CBM, . Zoek hier waar je bepaalde winkels kan vinden en of deze open zijn. Hier kan je het te weten komen. Herken jij je in dit profiel en wil je ons team in de meubelmakerij versterken, stuur dan je motivering met CV naar Mieke Tielemans,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts