vrijdag 24 november 2017

Koelkast flessenkoelkast

Vind flessenkoelkast op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Als horecaondernemer weet u als geen ander dat de smaak van zowel alcoholische dranken als frisdranken vallen of staan met de temperatuur.


Met een flessenkoelkast van Liebherr weet u zeker dat u een koelkast in huis haalt die daar perfect mee om weet te gaan. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen voor een . Wij zijn de Horeca groothandel online voor professional en consument!

Flessenkoelkasten koop je voordelig online op Horecagrootkeukenshop. Zoeken op: flessen koelkast - Keukenloods. Nederlandse modellen - jaar fabrieksgarantie en CBW erkend. Prestatie, betrouwbaarhei functionaliteit en design zijn extra kwaliteiten die . Vandaag besteld = morgen uw flessenkoelkast in huis.


Temperatuurbereik: van 0°C tot 10°C. Heldere LED binnenverlichting. RVS flessenkoelkast per dag of per week huren?

Alle benodigdheden voor de bar en uw evenement huurt u eenvoudig bij Skippy-Rent. Koop hier uw Bartscher koelkast. Bij ons betaalt u geen verzendkosten voor uw flessenkoelkast. Levertijden vanaf uur! Je kunt het zo gek niet bedenken of De Loods verhuurt of verkoopt het benodigde product voor jouw evenement.


Flessen koelkast deurs Tweedehands te bezichtigen in onze showroom. Troostwijk verkoopt flessen koelkast voor Rijdend materieel, horeca en diversen in Nederland. Koelkast met 5liter inhoud. Erg handig om veel flessen te koelen op bijvoorbeeld een evenement of catering.


De koelkast heeft uitneembare roosters voor als u grote zaken wilt koelen zoals fusten of bijvoorbeeld grote taarten. Let op evenementen koel. Nieuwe en gebruikte horecabenodigdheden. Horecaplaats, het adres voor al uw horeca benodigdheden algemene voorwaarden . Deze grote en ruime koelkast kan heel veel flessen aan en is daarmee een must have tijdens een groot evenement!


Deze flessenkoelkast heeft een inhoud van 3liter. Dus genoeg ruimte om uw drank koel te houden. Verhuur van flessenkoelkast zonder borg.

Wij geven u graag antwoord.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts