woensdag 15 november 2017

Industriele keuken maken

Wil je graag gezellig met je visite of familie in de keuken zitten? Dan is een keukenbar ideaal. Je kunt in de industriële keuken bijvoorbeeld een prachtige houten bar maken van ruw hout. Bijvoorbeeld steigerhout past qua stijl perfect bij dit type keuken.


Oude fabrieksmeubels, stoere materialen, robuuste details en een rauw randje.

Dat is de industriële stijl in een notendop. Wat ons betreft de ideale basis voor in de keuken. Maar hoe pak je dat aan? Met deze ingrediënten zit jij in ieder geval goed.


Louwerse de Jong heeft voor deze woning een gehele nieuwe keuken verzorgd. Ook is er een glazen achterpui aangebracht waardoor er veel licht in de keuken is bijgekomen. Er zijn veel industriële.


De industriële keuken is dé keukenstijl van dit moment.

Na de revolutie van het industriële interieur kiezen mensen er nu ook steeds vaker voor om hun nieuwe keuken een industrieel uiterlijk mee te geven. Wij geven deze mensen geen ongelijk! Het rauwe, robuuste uiterlijk van industriële keukens zorgt voor een wel heel . Een industriële keuken staat bij ons hoog bovenaan de wishlist.


We zouden het fantastisch vinden om een fijne plek te hebben waar we onze ingrediënten, mooie flessen en cool servies uit kunnen stallen en om onze gerechten te maken aan een fijn werkblad en met professionele apparatuur. Explore UW-Woonmagazine. Industriële keukens on Pinterest. See more ideas about Cook, New kitchen and A kiss. Informeer hier naar onze industriële keukens ! Onze adviseurs kunnen u uitstekend helpen bij het samenstellen van uw industriële keuken.


Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij meestal wel van iedere keuken een droomkeuken te maken. Mocht u aan het einde van het vrijblijvend adviesgesprek nog twijfelen? Dan slapen we er gewoon een nachtje over.


Bijna iedereen vindt wel iets interessants in een industriële , stoere look. Toch blijft het belangrijk om jouw industriële look zo te verfijnen en eigen te maken , dat het niet lijkt op het . Eén van onze adviseurs gaat graag met je in gesprek om te kijken hoe we jouw industriële droomkeuken vorm kunnen geven. Je kunt alvast ons brochurepakket aanvragen om jezelf te inspireren.

De mooiste industriële keukens. Staal, hout en beton zijn niet alleen uniek en origineel, maar zorgen voor een sfeervolle en warme look in de keuken. Onderaan het artikel vind je de juiste meubels en accessoires die jouw keuken compleet zullen maken. Meubelmakerij houtkwadraat maat industriële keukens op maat.


Benieuwd hoe wij te werk gaan? Met een betonnen keuken heeft u niet alleen een echte eyecatcher in huis, dit materiaal is ook zeer duurzaam en slijtvast. Ruwe materialen zoals bekistingsbeton, verouderde stenen werkbladen en glasdeuren met retro-gietijzerlook passen hier perfect bij. Een bakstenen muur, houten balken, ijzeren steunpalen, … het kan allemaal. Om de vloerbekleding industrieel te maken , . De afwerking van de muren, de vloer en plafond maken de industriële keuken ! En wat dacht u van de aankleding en accessoires, hiervoor zijn hele leuke dingen te koop.


De prijs voor een industrie keuken is werkelijk van laag tot hoog, want van iedere denkbare keuken is een industriële keuken te ontwerpen, dat is het . Al jaar voeren we met trots onze eigen Hummel Huiscollectie. Moderne inbouwkeukens die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, functionaliteit, duurzaamheid en design. Vriendelijk geprijsd en toch degelijk en betrouwbaar. Kom gauw kijken naar de Mooiste nieuwe opstellingen in onze nieuwe . Combineer een stoere, unieke look met de duurzaamheid en warmte van hout.


Onze ontwerpers creëren samen met jou de perfecte industriële keuken. RestyleXL maakt de mooiste houten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts