maandag 27 november 2017

Indesit idc 75 handleiding

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kunt u gratis terecht bij Repair Café. Indesit IDC Wasdroger.


Het bekijken en downloaden van deze Wasdroger handleiding is geheel gratis.

Dit symbool herinnert u eraan om deze gebruikshandleiding te lezen. Houd het boekje altijd bij de han om het. Beschrijving van de wasdroger, 32. Hoe men de machine laat . Bij deze condensdroger hoef je namelijk geen programma te kiezen.


Met de draaiknop selecteer je eenvoudig de droogtijd. De IDCB(EU) heeft onder andere een reverserende trommel, is aan te sluiten op de afvoer en heeft een vulopening van cm.

Tevens beschikt de droger over automatische sensor droogniveaus en . Ook is deze voorzien van Energy Saver geeft het laagste verbruik, ook bij minder belading. Een automatische sensor bepaalt de vochtigheidsgraad en stopt het droogproces wanneer je wasgoed droog is. OciZUHoelang moet je schone was eigenlijk in de droger? Bezorgprijs vanaf € 2700.


Het maximale vulgewicht geeft aan hoeveel kilogram wasgoed tegelijk in de wasdroger kan. Dat maakt deze set geschikt. Bestel de INDESIT IDCB nu bij MediaMarkt. Online of in één van onze winkels.


Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! Dit krijg je erbij: Handleiding. Omdat alles heel simpel is gehouden, is het gebruik wel overzichtelijk. Coolblue: alles voor een glimlach.


Bekijk deze handleiding , technische gids online. Sla uw handleidingen op om later op uw computer te bekijken. Vergelijk droogkasten!

Op deze website treft u gebruiksaanwijzingen en handleidingen voor Wasdrogers aan, in de Nederlandse taal en gratis te downloaden in pdf-formaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts