woensdag 15 november 2017

Waterstop wasmachine instellen

Ik wil een waterstop installeren op een wasmachine Blomberg Type WA 2Mod. Nu wil ik graag weten op welke hoeveelheid water ik de waterstop mo. Hiervoor moet de slang van de kraan worden losgedraai daarna het. Nu we een nieuwe wasmachine hebben, werkt mijn (blauwe) waterslot niet meer.


Hij staat te krap ingeteld) Onze nieuwe (LG) machine is namelijk een kg wasautomaat, i. Nu kun je het waterslot instellen , maar ik ben de papieren kwijt. Hoe werkt een waterslot op een wasmachine? Een waterslot op je wasmachine beschermt je tegen waterschade wanneer de wasmachine onverwachts lekt. Er zijn verschillende soorten waterbeveiliging voor je wasmachine : de bodemsensor, slangbeveiliging en overloopbeveiliging.


Wanneer heb je deze beveiliging nodig? Stel, je wasmachine staat op zolder. Wasmachinekraan Een gewone wasmachinekraan is gemaakt om de juiste slangen voor de wasmachine op aan te kunnen sluiten. Om zekerder te zijn dat er geen lekkage ontstaat kan er het beste worden gekozen voor een kraan met keerklep (zie punt 9).


Uitleg over de waterbeveiliging (aquastop) in de wasmachine. Wat is dit en wat houdt dit in? Ik heb alvast een waterslot gekocht bij. Dit gebeurt om waterschade en overstromingen te voorkomen.


Om te achterhalen waarop je het waterslot moet instellen , maak je eerst de volgende berekening. Deel het standaard waterverbruik van je wasmachine door het aantal spoelbeurten. Vaak blijken mankementen aan was- en vaat- wasmachines de oorzaak te zijn. Het Watts waterslot is de perfecte beveiliging voor alle apparatuur waarbij per keer.


Het instellen doet u met het speciaal meegeleverde sleuteltje. Bij plaatsing van het waterslot dient te worden nagegaan hoeveel liter water het te beveiligen toestel maximaal nodig heeft. U stelt het waterslot dan in op 7. De fabrieksinstelling is (circa liter). Een wasmachinekraan, waterslot en combischakelaar om veilig te wassen.


Trillingsdempers voorkomt schudden en wandelen van de wasmachine. Verschillende beveiligingen op een rij: lekbak wasmachine , aquaslot of waterslot. Welke waterbeveiliging moet je hebben?


Bij een defect aan uw wasmachine of vaatwasser onderbreekt de waterblock meteen de watertoevoer, waardoor waterverlies en overstromingen uitgesloten zijn. Je bepaalt zelf, in functie van de capaciteit van je vaatwas- of afwasmachine, bij welke hoeveelheid water de waterstop in werking treedt. Met het meegeleverde kunststof sleuteltje kan de . Wat is de functie van een wasmachine waterslot ? Het waterslot wordt tussen de kraan en de toevoerslang van de machine geplaatst. Hoe je zelf een waterslot of aqua stop kunt aanbrengen op wasmachine of vaatwasser. Sencys Wasmachinekraan beluchting keerklep zw.


Om een wasmachine werkend te krijgen, heb je verschillende wasmachine accessoires nodig. Zo heb je een wasmachine kraan nodig voor de toevoer van water, maar natuurlijk ook een afvoer om het vuile water weer af te voer. Bij de afvoer van de wasmachine vind je een waterslot.


Waterstop instellen voor . Een aquastop of waterslot is een beveiligingsklep die de watertoevoer naar een waterverbruikende machine afsluit als er lekkage wordt vastgesteld. Typisch gebruik in het huishouden is als extra afsluiter op een toevoerleiding voor een wasmachine of afwasmachine om waterschade door overstromingen bij een lekkende . De waterstop is een goede beveiliging tegen dit soort ongelukken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts