maandag 20 november 2017

Smoothie druiven aardbei

Ooit al eens druiven gebruikt voor in een smoothie ? Dat is heerlijk, probeer deze aardbeien druiven smoothie maar eens! Met havermout heb je een lekkere ontbijtsmoothie , maar een frisse fruitsmoothie tussendoor is ook top. Je hebt meteen weer een portie fruit binnen en het is nog lekker ook!


En deze aardbeien - druiven smoothie is zeker een aanrader.

Lekker fris en je kunt er in no-time van genieten. Even een snelle fruitboost waar je een momentje volop van kan genieten. Deze zomerse smoothie maak ik met watermeloen, aardbeien en witte druiven en bevat zoveel sap dat je helemaal niets anders hoeft . In dit artikel zullen we focussen of heerlijke aardbeien smoothies. Als jij een aardbeien liefhebber bent, kom je met deze lekkere aardbei smoothie recepten al een eind op weg!


Tijd om een lekkere zomerse smoothie te maken. Recept smoothie banaan aardbei druif.

Benodigdheden voor smoothies : 2ml Vanille yoghurt. Aardbeien ( ongeveer stuks). Witte druiven zonder pit. Die in de blenderkom de yoghurt, bananen (in kleinere stukken), aardbeien en een . Ze zijn het ideale ingrediënt voor een gezonde en lekkere smoothie. Daarnaast krijg je heerlijke aardbeien smoothie recepten.


In deze makkelijke en heerlijke smoothie worden aardbeien en bananen gemengd met yoghurt en melk. Work-out smoothie met rode vruchten. Ingrediënten: 2g aardbeien , 1g blauwe bessen, g frambozen, el. Voor een lekkere smoothie zonder melk en zonder suiker heb je geen ingewikkelde ingrediënten nodig. Het maken van een lekkere smoothie kan voor veel mensen een uitdaging zijn.


Zelf kijk ik wat ik aan fruit en groente in huis heb en op basis daarvan maak ik een smoothie. Dit keer had ik aardbeien over, en wat druiven. Voor de basis heb ik amandelmelk gebruikt, . Heerlijke verfrissende smoothie met watermeloen aardbeien en druiven die het goed zal doen tijdens de hitte aankomend weekend!


Doe de bevroren aardbeien met de kokosmelk en sinaasappelsap in de blender en pureer tot een egale massa.

Voeg de blaadjes munt toe en mix nog even een minuutje mee. Verdeel de ijskoude smoothie over glaasjes. Rijg of thee verse aardbeien met eventueel een blaadje munt aan een prikker en leg deze op de . Snijd de kroontjes van de aardbeien.


Halveer het vanillestokje en schraap het merg eruit. Schenk de yoghurt in de blender en voeg de aardbeien , druivensap , vanillemerg en groene theepoeder toe en mix glad. Deze smoothie met avocado is een van onze favorieten!


De smoothie is een combinatie van heerlijke smaken en lekker voor tussendoor! Wist je trouwens dat avocado door elke smoothie lekker is? Avocado is erg gezond en geeft een wat romige, zachte smaak aan de smoothie. Ook mango en aardbeien smaken heerlijk . We zijn nogal kieskeurig over onze smoothies en daarom gebruiken we alleen aardbeien die buiten in de zon .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts