maandag 16 februari 2015

Mindfulness leiden

WEEKSE MINDFULNESS TRAINING (MBSR) IN HARTJE LEIDEN. Op woensdagavond OF zondagmiddag. Wil je meer weten over mindfulness? Of ben je benieuwd naar jezelf?


Praesence geeft de MBSR mindfulnesstraining en indivuduele mindfulness op sfeervolle locaties in Leiden. Kijk op de website voor de actuele agenda met trainingen en andere mindfulness.

Wanneer je mindfulness toepast, ervaar je het dagelijks leven vanuit meer rust, balans en plezier. In de keuken, tijdens het autorijden, op het werk - let maar eens op hoe vaak we op routine draaien terwijl de denkgeest bezig is met iets anders, met verleden en toekomst. Naast mijn werk als journalist en dagvoorzitter werk ik met veel overtuiging en plezier als mindfulnesstrainer in de regio Leiden. Waarnemen, observeren en accepteren wat er is zonder hierover te oordelen.


Met als gevolg dat je loskomt van de voortdurende stroom van je denken, kalm en mild . Neemt u contact op voor aanmelding of eventuele vragen. Het doel is een mentaal, fysiek en emotioneel bewustwordingsproces op gang te brengen. Je krijgt inzicht in de . Minder denken en meer voelen.

Inspirerende locaties, oude krijgskunsten, jaar ervaring. Bekijk alle mogelijkheden! Mindfulnesstraining in Leiden.


U kunt zich bij Corpus Mentis in de Herenstraat van Leiden inschrijven voor de cursus mindfulness. Het doel van deze workshop is het leren van de basisvaardigheden van mindfuln. Lees ervaringen van deelnemers, vraag info aan of schrijf je direct in!


MBSR zou moeten bijdragen aan de veranderingsbereidheid van gedetineerden, de afname van psychische klachten en agressie en stressvermindering door de gedetineerden beter te leren omgaan. Ken je mindfulness al of vind je het leuk om een intensieve workshop te volgen Hierbij het zal een combinatie zijn van uitleg over mindfulness een begeleide meditatie mindfulnessoefeningen. Het verleden is geweest, de toekomst moet nog komen.


Alleen nu heb je kans om je leven te sturen. Zo komt u dichter bij uzelf te staan. Na jarenlang wetenschappelijk onderzoek gedaan te hebben, werd ik. Bij deze activiteiten kan je meedoen met oefeningen gericht op aandacht, ontspanning en meditatie.


We maken bij de activiteiten onder andere gebruik van mooie teksten en rustige muziek en . I am a communications specialist. I support people privately and in the workplace to put compassion and authenticity at the centre of the way we interact. Courageous people tread a . Wanneer je aandacht in het moment is dan zijn je ervaringen levendiger en intenser. Tegelijkertijd ervaar je meer rust en ontspanning wanneer je met .

Vul dan het onderstaande formulier in. Je ontvangt van haar binnen twee werkdagen een reactie op je bericht. De cursus is geschikt voor zowel de . Vind je het lastig om daar zelf tijd en ruimte voor te maken? Individuele coaching kan behulpzaam zijn.


In drie of zes sessies van uur loop ik een stukje met je mee en . Mental coaching is vooral bekend in de (top)sport wereld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts