donderdag 5 februari 2015

Moshi moshi rijswijk rijswijk

Op een mooie locatie vlakbij Station Rijswijk, kunt. Voldoende keuze aan gerechten maar niet heel veel. Moshi Moshi Rijswijk , Rijswijk (Zuid-Holland). Je krijgt ook gratis ijs bij je diner maar stelt geen bal voor.


Maar liefst één bolletje met spuitbus slagroom en vruchten uit blik.

See all photos from Jen M. Japans restaurant, Sushi-restaurant. Lees de uitgebreide beoordelingen en meer! Routebeschrijvingen, contactgegevens, recensies en meer vindt u op Whatsfood. Fris, koffie en thee mag ook onbeperkt besteld worden. Voor bier of wijn wordt maar een euro gerekend.


Wie moeite heeft met traplopen, kan ook dineren bij het filiaal in Rijswijk.

Rokers hoeven niet naar buiten, maar kunnen . Also, their meat is prepared halal. Ruime parkeer geledenheid. Ons all-you-can-eat concept biedt u de kans om alle lekkernijen uit Japan voor een vaste prijs te proeven.


Er is een fout opgetreden in onze shop, waardoor bepaalde functionaliteiten uitgeschakeld zijn. Onze excuses voor de overlast. Probeer het later opnieuw. Als je verder navigeert op de website dan geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies.


Kijk op asiagastronomica. Raise your voice by sharing your rating - Vimarsana. SAVE UP TO OFF hotels near Restaurants and Cafes in Rijswijk. Aflevering 112: Rijswijk (juli). Keurmeester en kok Rob Geus gaat weer op inspectieronde langs de Nederlandse keukens.


In de meest uiteenlopende horecagelegenheden haalt Rob zijn neus op voor onhygiënische toestanden en helpt hij verbeteringen aan te brengen. AKIHITO Sushi te Rijswijk.

Reserveer je tafel of bestel via onze website!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts