donderdag 12 februari 2015

Convotherm combisteamer te koop

Altijd in onderhoud geweest bij fabrikant. Het is een oven op gas en in zeer goede staat. Wordt verkocht wegens aankoop groter model. Steeds te bezichtigen op aanvraag.


Combisteamer Convotherm perfecte staat. Zowel te gebruiken als steamer en oven.

Combi steamers nieuw of gebruikt voor de horeca koop je voordelig online op HorecaMarktPlein. Kijk hieronder voor vergelijkbare advertenties. De combisteamer is niet meer weg te denken uit de professionele horeca.


U vind bij ons combi steamers van de hoogste kwaliteit van de merken Unox, Bartscher, Convotherm , Saro en Electrolux. Hier vindt u alle nieuwe en tweedehands steamer advertenties. Ook iets te koop of te huur?


Plaats dan een gratis advertentie voor steamer advertenties of andere spullen of diensten die je wil aanbieden. Zoek in alle steamer te koop , steamer te huur, tweedehands . Meer ruimte in kleine keukens.

OS Convotherm Klik op de oven voor meer informatie. CONVOTHERHETELUCHTOVENS en COMBISTEAMERS. OS serie (gas of elektra), injectie uitvoering. KLIK OP HET MODEL OM NAAR DE JUISTE PAGINA TE GAAN.


We have listened to you, our customers, and have developed Convotherm around your needs in the kitchen. We have created two concepts, easyTouch and easyDial for manual and automated processes or maximum individuality - as you wish. The focus is always on ease and functionality.


Ontbrekend: te ‎ koop combisteamer voor thuisgebruik ? Wat voor mij de doorslag gaf om het niet te doen (behalve de kosten :) ), was dat. Hij stoomt als een echte stoomoven. Een combi-steamer kan alles! Maar bakt ook als een klassieke heteluchtoven gewoon met warme lucht.


Tweedehands steamer te koop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts