maandag 9 februari 2015

'T kethelhuys schiedam

Kethelhuys biedt U meer dan 1verschillende soorten thee, kruiden of rooibos aan. Al onze theeën zijn Okö gecontroleerd en al dan niet biologisch. Gezond en heerlijk om te drinken. Bovendien verkopen wij in de winkel vele artikelen die met thee te maken hebben, zoals thee-eieren, filters, theepotten, alles van . Ik heb een geweldig verjaardagsfeestje gehad.


Met heerlijke hapjes, thee èn lieve vriend.

De geschiedenis van het pand op de schiedamseweg nummer gaat ver in de tijd terug. Het pand is al meer dan een eeuw oud en heeft vele veranderingen meegemaakt. Ooit was hier een herberg genaamd De Vergulde Valk in gevestigd.


Een tijd later werd het een kruidenierswinkel, tegenwoordig is het een woonhuis . Een winkel waar je de fijne sfeer van vroeger letterlijk proeft. Er is allerhande thee te koop, maar er zijn ook allerlei hebbedingetjes te krijgen. Daarnaast kun je hier genieten van een heerlijke high- tea.


Heb je nog vragen over een review?

Ons assortiment bestaat uit verschillende exclusieve smaken thee, geschenkartikelen, ambachtelijke chocolade en bonbons, italiaanse nougat, Delflandse streekproducten. Wij kunnen de door u uitgezochte thee mooi combineren met een mok of chocolade. Van kleine bedankcadeautjes tot een luxe pakket. De meest volledige site met ruim 66. Winkels, Winkels - Cadeauartikelen.


Andere plekken in de omgeving. Reviews zijn afkomstig van: Opiness. Nu is er een mooie cadeauwinkel geopen geheel in stijl van het dorp. Yvonne en John en hun enthousiaste kinderen hebben en zijn het . Het houten hoekbord is verdwenen. House of Seasons Voorschoterlaan 65.


Schiedamseweg Schiedam. Theeschenkerij Boerengoed Oosterwolde. Design4foodservice Paal. Mainstream Thee en Cadeau Rijssen. GM Landelijk Wonen Schoonebeek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts