dinsdag 17 februari 2015

Vintage schort

Voor iedereen een voordeel. Vrouwelijke keukenschorten met een knipoog naar de jaren 50! Vind retro schort op Marktplaats. Alle schorten worden met de hand gemaakt.


Originele schorten met veel oog voor details! Dit vintage schort is voor de echte liefhebber. Dit model uit de jaren veertig en vijftig van de vorige eeuw heeft een uitstekende pasvorm, maar is ook ouderwets bewerkelijk.


Dit schort is ontworpen met aandacht en oog voor detail. Het lijfje heeft een mooie coupe waardoor het niet opzij schuift, maar netjes middenvoor blijft . Met een vintage schort van TopVintage wordt koken nog leuker! Echte boetieks in Gent, Antwerpen en Hasselt en web-shop.


De mooiste vintage jurkjes, retro schoenen, vintage tassen, retro accessoires, deco en cadeautjes. Met de producten van dit merk richt jij je huis sfeervol in. Je huiskamer ziet er met deze woonaccessoires in een.


Stop met zoeken en kom naar Etsy, het platform waar verkopers uit de hele wereld hun creativiteit laten zien met handgemaakte en vintage producten! Op Etsy vinden kopers als jij duizenden unieke en betaalbare keukenschort - Vintage ! Laten we aan de slag gaan! Zowel het schort als de ovenwant zijn gemaakt van katoen en hebben een groene kleur. Met deze set steel je de show in de keuken.


De kracht van de In The Mood Collection is dat alle productlijnen volledig op elkaar zijn afgestemd. Nu bestel morgen in huis. Plaats op mijn verlanglijst . Wasvoorschriften, Afnemen met een licht vochtige doek.


Verkrijgbaar in meerdere kleuren? Koop Vintage Keuken Schort van Betrouwbare Chinese Vintage Keuken Schort leveranciers. Dit In the Mood Vintage schort met ovenwant bestelt u snel en eenvoudig bij De Wit Schijndel, hét adres voor barbecues en accessoires. Buy Vintage schort online now at DaWanda.


Ben je een echte barbecue man, chefkok, barista of houdt je gewoon heel erg van koken? Dan mag deze Casual Vintage schort van Ramshorn zeker niet ontbreken in jouw keuken. Design kleurrijk geïllustreerd keukenschort met vintage print van Pintuck.


Made in England voor alle liefhebbers van dit land.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts